Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

Leijonat ovat palanneet! Heillä on rahaa, raudan lujaa businesosaamista, mutta vain hetki aikaa sinulle − Tervetuloa Leijonan luolaan!

21.11.2017 klo 15:00

Neloselle palaavat leijonat etsivät nälkäisinä uusia bisnesideoita, joihin voisivat sijoittaa omia rahojaan. Leijonan luolaan voi kuka tahansa tulla testaamaan yrityksensä tai keksintönsä toimivuutta huippuammattilaisten ja rikkaiden bisnesleijonien eteen. Kuka pystyy vakuuttamaan leijonat ja poistuu kenties elämänsä diili takataskussaan.

Nelosen Leijonan luola -sarjassa viisi suomalaista huippusijoittajaa laittaa itsensä ja rahansa likoon etsiessään seuraavaa hittibisnesideaa. Jokaisessa jaksossa heille esitellään erilaisia liikeideoita ja keksintöjä, joiden kehittäjät hakevat rahaa ideansa kehittämiseen. Miljonäärileijonat päättävät, onko idea niin vakuuttava, että siihen kannattaa sijoittaa. Leijonan luolan bisnesleijonat ovat kaikki itsekin aloittaneet menestyneet liiketoimintansa uskoen vakaasti omiin ideoihinsa. Jokainen leijona on ansainnut miljoonansa kovalla työllä. Leijonan luolan leijonat ovat: sarjayrittäjä Miika Toivonen, yrittäjä-sijoittaja Saga Forss, bisnesenkeli Riku Asikainen, investointipankkiiri Ari Lahti ja start-up-sijoittaja Kim Väisänen. Leijonat ovat yritysmaailman huippuja, joilla on mahdollisuus nostaa hyvät liikeideat menestykseen.

Leijonan luolassa omat bisnesideansa pääsee tällä kaudella esittelemään yli 70 innokasta yrittäjää. Toisilla bisnesidea on loppuun asti mietitty, toisilla taas ei. Leijonat eivät jaksa hukata aikaansa huonoihin ideoihin.

”Tää on niin isoa sontaa, että jään jo tässä vaiheessa pois”, Miika Toivonen jyrisee yhdelle toiveikkaalle.
”Yhtään ei ole myyty? Ja mitä jos sanon, ettei hirveesti tulla myymäänkään?”, Riku Asikainen napauttaa toiselle.

Mutta, jos ideaa pidetään hyvänä, kehuja satelee!

”Ahkera kaveri! Todella upeeta! Tää maistuu erittäin hyvälle! Loistavaa!", ylistävät leijonat kilpaa.

Täällä kaudella Leijonan luolassa esitellään muun muassa koirien äitiyspakkausta, siirrettävää liikuntahallia, perhoskeidasta sekä ideaa, joka ratkaisee kaikki ongelmat.

Tutustu leijoniin lisää täältä.

Leijonan luola alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 10. tammikuuta kello 20.

Vuoden puhuttavin kotimainen rikosdraama nähdään Ruudussa – tositapahtumiin perustuva Keisari Aarnio avaa Suomen uskomattomimman rikosvyyhdin saloja

21.11.2017 klo 11:30

Ruudun kevään uutuussarja, tositapahtumiin perustuva draamasarja Keisari Aarnio on uskomaton tarina Suomessa ennennäkemättömästä huumerikosepäilystä ja sitä seuranneesta oikeudenkäynnistä, joka muutti pysyvästi suomalaisten käsityksen poliisista. Toimittajat Minna Passi ja Susanna Reinboth ryhtyvät selvittämään totuutta Helsingin huumepoliisin päälliköstä Jari Aarniosta. Tälle tarinalle ei löydy vertaa Suomen rikoshistoriasta!

Keisari Aarnio on tositapahtumiin perustuva rikosdraama Suomen kaikkien aikojen uskomattomimmasta rikosvyyhdistä. Keisari Aarnio -sarjan tekijöinä ovat Suomen nimekkäimmät draamasarjojen tekijät, ja pääosissa nähdään Suomen eturivin näyttelijöitä. Luvassa on vuoden laadukkain ja mielenkiintoisin tv-sarja!

Keisari Aarnio pohjautuu Helsingin Sanomien tutkivien toimittajien Minna Passin ja Susanna Reinbothin julkaisemaan menestyskirjaan Keisari Aarnio. Sarja perustuu vahvistettuihin tositapahtumiin ja todellisiin faktoihin, jotka tulevat esiin kuulustelupöytäkirjoista, oikeuden pöytäkirjoista sekä toimittajien haastatteluista ja tutkimuksista. Osa sarjan tapahtumista, dialogeista ja päähenkilöiden yksityiselämästä kertovat kohtaukset on dramatisoitu.
 
Vuonna 2012 Helsingin Sanomien rikostoimittaja, jengirikollisuuteen erikoistunut Minna Passi kiinnostuu Helsingin huumepoliisin toimintatavoista. Yksikkö näyttää toimivan täysin ilman valvontaa ja omia sääntöjään noudattaen. Hän on kuitenkin epäilyissään yksin: huumeyksikköä arvostetaan, ja sitä johtaa sankaripoliisin maineesta nauttiva Jari Aarnio.
 
Passi saa yllättäen työkumppanikseen oikeustoimittaja Susanna Reinbothin. Reinboth on tutkinut huumepoliisin metodeja jo vuosia, aina siitä lähtien, kun huumeyksikköä epäiltiin lähteidensä suojelusta. Syytteet kuivuivat kasaan, mutta asia jäi kaivelemaan Reinbothia: mitä kaikkea silloin jäi paljastamatta?
 
Vyyhti lähtee kunnolla liikkeelle, kun prostituoituna työskennellyt Saara paljastaa, että hänellä on ollut suhde Aarnioon yli kymmenen vuoden ajan. Kun keskusrikospoliisin päätutkija ja toimittajat tutkivat juttua tahoillaan, alkaa purkautua yhä uskomattomampi vyyhti, jolle ei löydy vertaa Suomen rikoshistoriasta.

Aarnio kiistää kaikki syytteet. Myös suomalaisten on vaikea uskoa, että arvostettu poliisi voisi olla niin korruptoitunut. Passi ja Reinboth joutuvat juorujen ja mustamaalaamisen kohteeksi ja saavat uhkailuja ja kehotuksia lopettaa asian tutkiminen. He kuitenkin haluavat tietää, mitä on tapahtunut ja kaivavat esille sen, mistä monet muut haluavat vaieta.

Kerromme Keisari Aarnio -sarjan pääosan esittäjät lähiaikoina.

Ruutu+-tilauksella katsottava Keisari Aarnio -sarja nähdään palvelussa huhtikuussa 2018.

 

Nelonen vahvistaa tähtikaartiaan! Jussi Vatanen nähdään ensimmäistä kertaa Nelosella − Uskomattomaan seikkailuun hyppäävät myös Sara Forsberg ja Mikko Kuustonen

20.11.2017 klo 10:30

Näyttelijä ja koomikko Jussi Vatanen nähdään ensi keväänä ensimmäistä kertaa Nelosella jännittävässä ja hauskassa seikkailuohjelmassa, jossa kolmen reissaajan tavoite on päästä kotiin − mutta se ei todellakaan ole yksinkertaista.

Pallon ympäri on ohjelma, jossa kolme seikkailijaa pudotetaan kukin eri puolille maapalloa. Heillä on yksi tehtävä: poimia kahdeksan esinettä kahdeksasta eri kohteesta ympäri maapalloa ja tulla mahdollisimman pian kotiin.

Seikkailuun lähtevät näyttelijä ja koomikko Jussi Vatanen, artisti ja somepersoona Sara Forsberg sekä muusikko ja tv-persoona Mikko Kuustonen.

Muun muassa tuoreesta Tuntemattomasta sotilaasta, Putouksesta ja Napapiirin sankarit -elokuvista tuttu Vatanen nähdään ohjelman myötä ensimmäistä kertaa Nelosella.

Ohjelmassa seikkailijoiden matka vie kirjaimellisesti pallon ympäri, milloin lentäen, milloin junalla, bussilla tai vaikka kamelilla. Jokaisessa pysähdyspaikassa heidän on ratkaistava tehtävä, ennen kuin he saavat kuulla matkansa seuraavan pisteen. Tehtävät voivat vaihdella hain kanssa otetusta selfiestä omulsiian pilkkimiseen Baikalista tai aidon maorin nenäkorun hankintaan.

Kaikki kolme seikkailijaa suorittavat omia tehtäviään samanaikaisesti eri puolilla maailmaa, pitäen samalla tiiviisti yhteyttä toisiinsa. Kuka saa rastinsa ensin suoritettua ja pääsee jatkamaan matkaa seuraavaan kohteeseen? Käyvätkö onnenlahjat tasan, kun yksi saa seikkailla Karibian lämmössä ja samaan aikaan toinen painaa junalla pitkin jäistä Siperiaa?

Kahdeksan rastin ja kahdeksan rinkkaan pakatun matkamuiston jälkeen seikkailijat saapuvat eri puolilta palloa takaisin Helsinkiin. Kuka on ensimmäisenä kotipesällä mukanaan kaikki matkamuistot? 

Pallon ympäri nähdään Nelosella huhtikuussa.

Nelosen Superlauantai esittelee uusia lastenohjelmia!

9.11.2017 klo 10:15

Nelosella vietetään tulevana lauantaina 11.11. Superlauantaita, jossa nähdään uusia lastenohjelmia tavallista pidempään kello 06.00-11.00. Aamun aikana nähdään jaksoja uusista sarjoista Lego Star Wars: The Freemaker AdventuresRitariprinsessa Nella, Peukaloisen uudet retket ja Vili Vilperin seikkailut. Katso esittelyt uusista sarjoista alta!

Kaikki nämä sarjat löytyvät myös Ruudusta!
Superlauantai Nelosella 11.11. kello 06-11.

 

Nämä uudet lastenohjelmat nähdään Superlauantaina:

Lego Star Wars: The Freemaker Adventures

Legon hauska sarja vie Freemakers-perheen sisarukset seikkailulle uusiin maailmoihin ympäri galaksia. Kun mystinen esine tuo Voiman mukaan matkalle, sisarukset huomaavat olevansa mukana taistelussa Imperiumia vastaan.

 

Ritariprinsessa Nella

Esikoululaisille suunnatussa animaatiosarjassa seikkaillaan rohkean Nellan matkassa, joka on samaan aikaan sekä sydämellinen prinsessa että peloton ritari. Yhdessä ystäviensä kanssa Nella selättää vaativimmatkin haasteet, eikä hän pelkää ryhtyä kamppailuihin puolustaessaan hyvyyttä valtakunnassaan.

 

Peukaloisen uudet retket

Rakastettu klassikkosarja palasi uudistuneena! Uuden animaatiosarjan pääosassa on kekseliäs ja uskalias Nils-poika, joka haaveilee lentämisestä. Eräänä päivänä hänen toiveensa toteutuu, kun haltija muuttaa hänet pieneksi Peukaloiseksi, joka osaa puhua eläinten kanssa. Pienestä koostaan huolimatta Nils ajattelee isosti ja päätyykin tämän takia usein ikimuistoisille seikkailuille hanhien kanssa.

 

Vili Vilperin seikkailut

Energinen, hauska ja pikku kepposia rakastava koala Vili Vilperi on taas täällä ja valmis puolustamaan rakasta kotiaan Viherkylää! Yhdessä ystävänsä Jackon kanssa tämä kaksikko ajautuu uskomattomiin seikkailuihin temmeltäessään ympäri kotikyläänsä.

 

Nelonen oli jälleen lokakuussa Suomen suurin televisiokanava kohderyhmässään!

3.11.2017 klo 14:30

Nelonen oli jälleen lokakuussa Suomen suurin televisiokanava ja Nelonen Media Suomen suurin kaupallinen tv-yhtiö 25–44- ja 10–44-vuotiaiden joukossa. Myös Nelonen Median kaikkien sisältöjen parissa vietetty aika on kasvussa. Kaupallisen television katselu kasvoi syys–lokakuussa 25–44-vuotiaiden joukossa peräti seitsemän prosenttia.

Nelonen-kanava oli lokakuussa Suomen suurin televisiokanava 25–44- ja 10–44-vuotiaiden joukossa ja Nelonen Media oli samoissa kohderyhmissä lokakuussa kaupallisten tv-kanavien markkinajohtaja. Myös Nelonen Median kaikkien sisältöjen parissa vietetty aika on vahvassa kasvussa.

Nelosella oli syys–lokakuussa ennätysmäärä huippusuosittuja sisältöjä, joista veturina toimi Suomen suosituin televisio-ohjelma Vain elämää. Myös esimerkiksi Haluatko miljonääriksi? ja Napakymppi upposivat yleisöön”, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen sanoo.

Ruudun keskimääräinen viikkotavoittavuus kasvoi syys–lokakuussa yli 60 prosenttia verrattuna samaan ajanjaksoon vuotta aiemmin. Ruutu on ylivoimaisesti Suomen suurin urheilu- ja viihdesisältöjä tarjoava kaupallinen videopalvelu.

Kaupallisten televisiokanavien katselu kasvoi syys–lokakuussa kaupallisesti tärkeimmässä 25–44-vuotiaiden kohderyhmässä seitsemän prosenttia verrattuna samaan ajanjaksoon vuotta aiemmin. Myös television katselu kokonaisuutena YLE:n kanavat sisältäen kasvoi kolme prosenttia.

Katselun kasvu osoittaa, että tv-kanavilla on merkittävä rooli suomalaisten mediankulutuksessa. Ihmiset selvästikin pitävät siitä, että heille tarjoillaan kotisohville hyvin valikoituja laadukkaita ohjelmia ja yhteisiä kokemuksia viihdeilmiöiden ympärillä”, kertoo Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen.

 

Lähde: Finnpanel, TV-mittaritutkimus

 

 

Nelonen oli lokakuussa Suomen suurin televisiokanava kohderyhmässään!

3.11.2017 klo 13:30

Nelonen oli jälleen lokakuussa Suomen suurin televisiokanava ja Nelonen Media Suomen suurin kaupallinen tv-yhtiö 25–44- ja 10–44-vuotiaiden joukossa. Myös Nelonen Median kaikkien sisältöjen parissa vietetty aika on kasvussa. Kaupallisen television katselu kasvoi syys–lokakuussa 25–44-vuotiaiden joukossa peräti seitsemän prosenttia.

Nelonen-kanava oli lokakuussa Suomen suurin televisiokanava 25–44- ja 10–44-vuotiaiden joukossa ja Nelonen Media oli samoissa kohderyhmissä lokakuussa kaupallisten tv-kanavien markkinajohtaja. Myös Nelonen Median kaikkien sisältöjen parissa vietetty aika on vahvassa kasvussa.

Nelosella oli syys–lokakuussa ennätysmäärä huippusuosittuja sisältöjä, joista veturina toimi Suomen suosituin televisio-ohjelma Vain elämää. Myös esimerkiksi Haluatko miljonääriksi? ja Napakymppi upposivat yleisöön”, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen sanoo.

Ruudun keskimääräinen viikkotavoittavuus kasvoi syys–lokakuussa yli 60 prosenttia verrattuna samaan ajanjaksoon vuotta aiemmin. Ruutu on ylivoimaisesti Suomen suurin urheilu- ja viihdesisältöjä tarjoava kaupallinen videopalvelu.

Kaupallisten televisiokanavien katselu kasvoi syys–lokakuussa kaupallisesti tärkeimmässä 25–44-vuotiaiden kohderyhmässä seitsemän prosenttia verrattuna samaan ajanjaksoon vuotta aiemmin. Myös television katselu kokonaisuutena YLE:n kanavat sisältäen kasvoi kolme prosenttia.

Katselun kasvu osoittaa, että tv-kanavilla on merkittävä rooli suomalaisten mediankulutuksessa. Ihmiset selvästikin pitävät siitä, että heille tarjoillaan kotisohville hyvin valikoituja laadukkaita ohjelmia ja yhteisiä kokemuksia viihdeilmiöiden ympärillä”, kertoo Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen.

 

Luvut: Finnpanel