Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

JULKISTUS: Vain elämää saa jatkoa keväällä! − uudet artistit matkustavat Espanjaan alkuvuodesta 

31.10.2017 klo 11:00

Supersuosittu Vain elämää jatkuu Nelosella keväällä 2018. 
Ohjelman 8. kaudella jo mittavaksi kasvaneeseen Vain elämää -perheeseen liittyy seitsemän uutta artistia, jotka kokoontuvat yhteisen pöydän ääreen jakamaan elämäntarinaansa ja versioimaan toistensa hittejä.

Uusi Vain elämää -kausi kuvataan tuttuun tapaan Espanjassa, Mondan jylhässä linnassa, joka tarjosi puitteet Vain elämää -musiikkileirille myös viime keväänä.

"Tänä syksynä nähdyn hienon 7. kauden yhteydessä on kulkenut huhu, että kyseessä olisi viimeinen kausi. Se ei missään vaiheessa ole pitänyt paikkaansa. Vain elämää on Suomen suosituin ja puhutuin viihdeohjelma, ja me haluamme, että katsojat saavat nauttia siitä myös ensi keväänä. On toki ymmärrettävää, että näin ison ilmiön ympärillä liikkuu paljon huhuja ja ohjelma puhuttaa. Haluamme myös ensi keväänä tehdä hienoa ohjelmaa, josta riittää puhuttavaa", Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen sanoo.
 
Julkistamme 8. kauden artistit alkuvuodesta 2018.

Tänä syksynä Vain elämää -ohjelmasta nähtiin unohtumaton 7. kausi, jolloin tutut artistit palasivat Satulinnaan. Viime perjantaina nähtiin kauden päättänyt Encore-jakso, ja tällä viikolla luvassa on vielä järkälemäinen 3-tuntinen Kaikki biisit -jakso, jossa nimensä mukaisesti nähdään ja kuullaan vielä kertaalleen kaikki tällä kaudella nähdyt esitykset.

7. Vain elämää -kausi on ollut kaikilla mittareilla supermenestys.

Syyskuun alussa alkanut kausi tavoitti kokonaisuudessaan 3,4 miljoonaa tv-katsojaa, päälähetyksen keskikatsojamäärän ollessa läpi kauden hieman alle 700 000. Ruudussa ohjelmajaksojen käynnistyksien määrä on yli 2,6 miljoonaa ja ohjelmaklippien määrä melkein 3,2 miljoonaa.
 
Vain elämää onkin ollut syksyn (syys-lokakuu) tavoittavin kotimainen viihdeohjelma tv:ssä.

Vain elämää kuuluu myös seuratuimpiin tv-ohjelmiin sosiaalisessa mediassa. Facebookissa tykkääjiä on yli 212 000 ja Instagramissa seuraajia 50 600. 
 

  • Uusi Vain elämää -kausi nähdään Nelosella keväällä 2018
  • Uuden kauden artistit julkistetaan alkuvuodesta
  • Tällä viikolla (3.11.) Nelosella nähdään vielä kolmetuntinen Kaikki biisit -jakso, jossa voi nähdä ja kuulla kaikki 7. kauden esitykset.

Viikonlopun katsotuimmat viihdeohjelmat löytyivät Neloselta! Kanavan isot kotimaiset naulitsivat katsojat ruutujen ääreen

2.10.2017 klo 15:00

Nelosen jo käsitteeksi muodostunut nelipäiväinen viikonloppu lähti kunnolla käyntiin viime torstaina, kun Napakymppi räjäytti pankin starttijaksollaan. Torstaista alkanut viikonloppu oli muutoinkin Nelosen voittokulkua. Vain elämää, Gladiaattorit, Haluatko miljonääriksi? ja Kaikki vastaan 1 olivat viikonlopun katsotuimpia viihdeohjelmia alle 45-vuotiaiden kohderyhmässä.

Nelosen pitkä viikonloppu oli suurten kotimaisten viihdeohjelmien juhlaa! Etenkin Napakymppi, Vain elämää, Gladiaattorit, Kaikki vastaan 1 ja Haluatko miljonääriksi? naulitsivat katsojat ruutujen ääreen. 

Näistä Napakymppi ja Vain elämää nousivat koko viikon katsotuimmiksi viihdeohjelmiksi kaikilta kanavilta.

Napakymppi sai torstaina räjähtävän startin avausjaksollaan. Se tavoitti lähes 1,2 miljoonaa katsojaa
(1 173 000) keskikatsojamäärän ollessa 733 000 (Finnpanel, 4+).

Vain elämäässä oli perjantaina vuorossa räiskyvän Sannin päivä. Ohjelma tavoitti 1 081 000 katsojaa keskikatsojamäärän ollessa 680 000 (Finnpanel, 4+).

Nelonen onnistui myös valtaamaan torstaista sunnuntaihin kärkipaikan jokaisen päivän katsotuimmista viihdeohjelmista.

Lauantaina katsotuimman viihdeohjelman paikalle kiilasi tuntia myöhemmälle ohjelmapaikalle siirtynyt Haluatko miljonääriksi?, jonka keskikatsojamäärä oli 576 000, tavoittavuuden ollessa 806 000 (Finnpanel 4+).

Nelosen lauantain uutuusohjelma Gladiaattorit on kiinnostanut katsojia etenkin Ruudussa. Ensimmäinen jakso on saanut tähän mennessä jo yli 55 000 starttia, joka on erittäin vahva alku uudelle ohjelmalle. Myös lineaari-tv:n puolella Gladiaattorit oli tärkeässä alle 45-vuotiaiden kohderyhmässä ohjelmapaikkansa katsotuin ohjelma.

Sunnuntaina suomalaiset puolestaan nauliutuivat Kaikki vastaan 1 -viihdevisailun ääreen. Ohjelma tavoitti peräti 841 000 katsojaa, keskikatsojamäärän ollessa 455 000.

Vain elämää -avausjakso tavoitti miljoonayleisön! Cheekin päivä liekitti myös sosiaalisen median kuumaksi

9.9.2017 klo 18:15

Seitsemäs Vain elämää -kausi starttasi komeasti käyntiin perjantaina Cheekin päivällä.

Vain elämää -ohjelman seitsemättä kautta oli selvästi odotettu jännityksestä kihisten, sillä starttijakso tavoitti eilen 1 013 000 katsojaa, keskikatsojamäärän ollessa 635 000(Finnpanel, 4+)

Vain elämää oli ohjelmapaikkansa selvä voittaja, ja perjantain katsotuin viihdeohjelma.

Kyseessä on yliyönluku, joka täydentyy myöhemmin mm. tallennetulla katselulla.

Cheekin tähdittämä uusi tuotantokausi on ollut menestys myös Ruudussa ja kerännyt katselua 16% enemmän kuin edellisen tuotantokauden aloitus.

Faneilla oli eilen erityissyitä nauliutua televisioiden ääreen, sillä uuden kauden ensimmäinen jakso oli verhoiltu salamyhkäisyyden huntuun. Fanien toiveesta jaksosta ei nähty minkäänlaista ennakkomateriaalia etukäteen edes ohjelman mainoksissa.

”Vain elämää on iso ilmiö ja on hienoa, että se keräsi jälleen miljoonayleisön. Kyseessä on syksyn odotetuin ohjelma, joka on katsojien suosikki sekä Nelosella, että Ruudussa", Nelosen kanavajohtaja Ville Toivonen iloitsee.

Cheekin päivänä kuultiin hyväntuulisia ja tarttuvia versioita räppärin hiteistä ja keskusteltiin muun muassa palkintogaalojen kiusallisuudesta, perheen perustamisesta sekä mielenterveydestä.

Keskustelu kävi kuumana myös sosiaalisessa mediassa. Muun muassa Twitterissä tunnisteella #vainelämää lähetettiin eilen yli 1200 viestiä. Ohjelman virallisella Facebook-sivulla julkaistut videoklipit esityksistä ovat tähän mennessä tavoittaneet yhteensä jo yli 1,3 miljoonaa käyttäjää.

Vain elämää jatkuu seuraavaksi Jari Sillanpään päivällä, jossa ei säästellä kyyneleitä eikä naurua. Hyväntuulinen ja valloittavan taiteellinen jakso on jo etukäteen nähtävissä Ruutu+-palvelussa.

 

Jaksojärjestys:
Vain elämää: Etkot 1.9.
Cheekin päivä 8.9. 
Jari Sillanpään päivä 15.9.
Sannin päivä 22.9. 
Toni Wirtasen päivä 29.9.
Jenni Vartiaisen päivä 6.10.
Juha Tapion päivä 13.10.
Kaija Koon päivä 20.10.
Encore-jakso 27.10.
Kaikki biisit -jakso 3.11.