Media ja bloggaajat, tervetuloa Nelonen Median pressisivulle!

 

Pressisivustoltamme löydät Nelonen Median kanavia ja ohjelmistoa koskevat tärkeimmät tiedot ja tiedotteet.

Muistathan, että tarjolla olevia pressikuvia saa käyttää vain ohjelmaan liittyvän uutisen, blogi- tai somepostauksen yhteydessä. Mainitse kuvakrediiteissä kuvaajan nimi ja/tai Nelonen Media.

Alta löydät tärkeimmät tiedotteemme sekä muita hyödyllisiä linkkejä!

Tervetuloa tekemään kanssamme Suomen suurimpia tv-ilmiöitä!

 

Nelonen Median PR & Press -asiat: tiedotus@nelonenmedia.fi

JULKISTUS: Nelonen Media panostaa keväällä kotimaiseen laatuviihteeseen ja draamaan enemmän kuin koskaan − katso tästä kevään 2018 huiput! 

22.11.2017 klo 10:00

Kevät 2018 on Nelonen Median kanavilla kotimaisen laatuviihteen ja -draaman kevät.

Useista maan ykköstähdistä koostuva tähtiperheemme kasvaa. Suosikkinäyttelijä Jussi Vatanen nähdään keväällä ensimmäistä kertaa Nelosella. Vatasen lisäksi myös Aku Hirviniemi aloittaa tauon jälkeen yhteistyön Nelosen kanssa uudessa ohjelmassa.

Kotimaista komediahistoriaa tehdään, kun legendaarisesta Kummeli-ryhmästä tutut Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Hela ja Heikki Vihinen tuovat Ruutuun oman sarjansa. Ruudussa nähdään myös todellinen tapaus: koukuttava ja jännittävä draamasarja Keisari Aarnio.

Maailman suurimpiin ja tunnetuimpiin ohjelmaformaatteihin kuuluva Selviytyjät Suomi puolestaan vie 16 tunnettua julkisuuden henkilöä selviytymään Filippiinien luonnon armoille. Vauhti ei hidastu vielä myöhemminkään keväällä, jolloin nähdään muun muassa uusi ihana Vain elämää -kausi.

Nelonen Median kevät on todellinen Napakymppi!

Tutustu alla Nelonen Median kevään 2018 ohjelmistoon! 

 

Aku Hirviniemi palaa keväällä televisioon − yleisö pääsee vaikuttamaan vielä nimeämättömän ohjelman nimeen!

Aku Hirviniemi nähdään ensimmäistä kertaa pitkän tauon jälkeen televisiossa, kun suosikkinäyttelijä aloittaa Nelosella keväällä alkavan viihdyttävän uutuusohjelman vakiojäsenenä.
 
Hirviniemi nähdään toisena joukkueenjohtajana ohjelmassa, jossa tiimien tehtävänä on pureutua sosiaalisen median maailmaan. Ohjelman puheenjohtajana nähdään Hyvissä ja huonoissa uutisissakin aiemmin nähty Henkka Hyppönen.
 
Hirviniemen ja Hyppösen lisäksi ohjelmassa tullaan näkemään myöhemmin julkistettava toinen joukkueenjohtaja sekä viikoittain vaihtuvat vieraat.
 
Ohjelmassa joukkueet saavat ratkottavakseen erilaisia someen liittyviä tehtäviä. Kuinka helppoa on esimerkiksi liekittää uudelleen eloon vuosia sitten sammunut vauva.fi -keskustelu? Entä kuka kehittää parhaiten somessa leviävän klikkiotsikon tai keksii nasevimman vastauksen viikon suosituimpiin twiitteihin?
 
Ohjelma elää somen tapaan hetkessä, joten sillä ei myöskään ole vielä nimeä. Tekijät haluavatkin ottaa nimen keksimisessä käyttöön sosiaalisen median voiman. Henkka ja Aku alkavat kerätä ehdotuksia omissa somekanavissaan lähiaikoina.

Akun ja Henkan ohjelma alkaa Nelosella huhtikuussa.

 

Legendaarinen Kummeli-porukka tekee paluun − hulvaton poliisisarja nähdään Ruudussa!

Ruudun alkuperäissarjojen tarjonta saa loppukeväästä näyttävän lisäyksen, kun legendaarisesta Kummeli-sketsiryhmästä tutut koomikot tuovat uuden poliisisarjansa Ruutuun.
 
Kyseessä on hulvaton draamakomedia Valkeakosken poliisilaitoksen arjesta. Sarjan ovat käsikirjoittaneet Heikki Silvennoinen ja Heikki Vihinen. Mukana ovat myös Heikki Hela ja Timo Kahilainen. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Kummeli-ryhmä tekee yhdessä komediaa sitten vuonna 2014 ilmestyneen Kummeli V -elokuvan.

Pikkukaupungin poliisilaitoksen toisinaan absurdeista, hykerryttävistä ja yllättävistä tapahtumista syntyy komediasarja, jollaista tutulta Kummeli-porukalta ei ole aiemmin nähty.

Kummeleiden uusi sarja katsottavissa Ruutu+-tilauksella loppukeväällä.

 

Jättiformaatti Selviytyjät vei 16 kilpailijaa elämänsä seikkailuun − katso ensimaistiaiset kaudelta: "loukkaantumiset olivat päivittäisiä"

Maailman tunnetuimpiin ja suurimpiin ohjelmaformaatteihin kuuluva Selviytyjät rantautuu Suomeen! 

Kansainvälinen Survivor-formaatti kuuluu maailman suurimpiin ohjelmaformaatteihin, jota on tehty useissa kymmenissä maissa ympäri maailmaa. Nyt jättimenestys nähdään Suomessa, kun 16 julkisuudesta tuttua henkilöä lähtee Filippiineille, Caramoanin saaristoon selviytymään henkisesti ja fyysisesti äärimmäisen raskaissa oloissa ja kilpailemaan 30 000 euron voittopotista. 

Viime kesänä kuvatussa ohjelmassa kilpailijat joutuvat selviytymään autiolla saarella alkeellisissa olosuhteissa. He taistelevat sekä luonnonvoimia että toisiaan vastaan. Peli alkaa kahden heimon välisenä kamppailuna ja muuttuu yksilökilpailuksi, joka lopulta ratkaisee voittajan. Mukana kilpailussa ovat:

Ex-alppihiihtäjä Kalle Palander, räppäri ja kehonrakentaja Musta Barbaari, fitness-malli Janni Hussi, toimittaja Katja Ståhl, näyttelijä Kai Vaine, artisti Cristal Snow, tanssinopettaja Helena Ahti-Hallberg, pokeriässä Ilari Sahamies, sulkapalloilija Ville Lång, Loop-kanavalta tuttu somepersoona Jekku Berglund, mentalisti Noora Karma, Radio Aallolta tuttu Kimmo Vehviläinen, myynti- ja pukeutumisvalmentaja Juhana Helmenkalastaja, laulaja ja jooganopettaja Mariko Pajalahti, kauppias Sampo Kaulanen sekä malli Sara Chafak.

Selviytyjät Suomi -kilpailun juontaa Juuso Mäkilähde.

VIDEO: Katso täältä ensimmäinen maistiainen Selviytyjistä - kilpailijat kertovat rankoissa kuvauksissa sattuneista onnettomuuksista!

Selviytyjät Suomi alkaa Nelosella 4. helmikuuta.
Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella aina edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

 

Mitä sinä haluaisit olla saavuttanut Tähän aikaan ensi vuonna? Huippukiinnostava uutuus tarjoaa upeita muodonmuutoksia ja elämänmullistuksia

Tähän aikaan ensi vuonna on ohjelma suurista unelmista ja elämänmuutoksista, jotka esitetään katsojille tavalla, jollaista ei aiemmin ole Suomessa nähty. 

Ohjelman juontaja Ellen Jokikunnas tapaa studiossa tavallisia suomalaisia, jotka unelmoivat jostain suuresta ja ovat päättäneet, että vuoden päästä he ovat saavuttaneet unelmansa. Yksi haluaa löytää rakkauden, toinen luistella aivovamman jälkeen, kolmas aikoo laihduttaa 40 kiloa, eräs haluaa täyttää elinikäisen haaveensa omasta lapsesta, joku haluaa kirjoittaa kirjan.

Ohjelman herkullinen idea on siinä, että vuoden aikana tapahtunut edistys nähdään silmänräpäyksessä.

Tähän aikaan ensi vuonna alkaa vuosi sitten kuvatulla studiohaastattelulla, jonka päätteeksi Ellen saattelee unelmaansa tavoittelevan henkilön ulos lavalla olevasta ovesta. Vain sekunteja myöhemmin tämä palaa tismalleen samalle lavalle Ellenin haastateltavaksi toisesta ovesta. Todellisuudessa välissä on kulunut 12 kuukautta, joiden aikana henkilö on työskennellyt unelmansa eteen, mutta katsojat näkevät hurjat muodonmuutokset, saavutukset ja elämänmullistukset sekunneissa.

Edes Ellen ei tiedä etukäteen, miten tavoitteet ovat toteutuneet ja millaisia uhrauksia unelman tavoittelu on vaatinut. Onko tavoite karannut käsistä? Onko unelma sittenkin mahdoton toteuttaa vai onko sen tavoittelu tuonut yllättäen jotain aivan uutta elämään?

Jokaisessa jaksossa nähdään viiden henkilön tarina onnen tavoittelusta ja tavoitteiden tärkeydestä. Kymmenen jakson aikana tavataan siis yhteensä huimat 50 unelmaansa tavoittelevaa suomalaista.

Tähän aikaan ensi vuonna alkaa Nelosella huhtikuussa.
Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella aina edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

 

Nelonen vahvistaa tähtikaartiaan! Jussi Vatanen nähdään kanavalla ensimmäistä kertaa − uskomattomaan seikkailuun hyppäävät myös Sara Forsberg ja Mikko Kuustonen!

Näyttelijä ja koomikko Jussi Vatanen nähdään ensi keväänä ensimmäistä kertaa Nelosella jännittävässä ja hauskassa seikkailuohjelmassa, jossa kolmen reissaajan tavoite on päästä kotiin − mutta se ei todellakaan ole yksinkertaista.

Pallon ympäri on ohjelma, jossa kolme seikkailijaa pudotetaan kukin eri puolille maapalloa. Heillä on yksi tehtävä: poimia kahdeksan esinettä kahdeksasta eri kohteesta ympäri maapalloa ja tulla mahdollisimman pian kotiin.

Seikkailuun lähtevät näyttelijä ja koomikko Jussi Vatanen, artisti ja somepersoona Sara Forsberg sekä muusikko ja tv-persoona Mikko Kuustonen.

Muun muassa tuoreesta Tuntemattomasta sotilaastaPutouksesta ja Napapiirin sankarit -elokuvista tuttu Vatanen nähdään ohjelman myötä ensimmäistä kertaa Nelosella.

Ohjelmassa seikkailijoiden matka vie kirjaimellisesti pallon ympäri, milloin lentäen, milloin junalla, bussilla tai vaikka kamelilla. Jokaisessa pysähdyspaikassa heidän on ratkaistava tehtävä, ennen kuin he saavat kuulla matkansa seuraavan pisteen. Tehtävät voivat vaihdella hain kanssa otetusta selfiestä omulsiian pilkkimiseen Baikalista, tai aidon maorin nenäkorun hankintaan.

Kahdeksan rastin ja kahdeksan rinkkaan pakatun matkamuiston jälkeen seikkailijat saapuvat eri puolilta palloa takaisin Helsinkiin. Kuka on ensimmäisenä kotipesällä mukanaan kaikki matkamuistot? 

Pallon ympäri nähdään Nelosella huhtikuussa.

 

Vuoden puhuttavin kotimainen rikosdraama nähdään Ruudussa – tositapahtumiin perustuva Keisari Aarnio avaa Suomen uskomattomimman rikosvyyhdin saloja 

Ruudun kevään uutuussarja, tositapahtumiin perustuva draamasarja Keisari Aarnio on uskomaton tarina Suomessa ennennäkemättömästä huumerikosepäilystä ja sitä seuranneesta oikeudenkäynnistä, joka muutti pysyvästi suomalaisten käsityksen poliisista. Toimittajat Minna Passi ja Susanna Reinboth ryhtyvät selvittämään totuutta Helsingin huumepoliisin päälliköstä Jari Aarniosta. Tälle tarinalle ei löydy vertaa Suomen rikoshistoriasta!

Keisari Aarnio on tositapahtumiin perustuva rikosdraama Suomen kaikkien aikojen uskomattomimmasta rikosvyyhdistä. Keisari Aarnio -sarjan tekijöinä ovat Suomen nimekkäimmät draamasarjojen tekijät, ja pääosissa nähdään Suomen eturivin näyttelijöitä. Luvassa on vuoden laadukkain ja mielenkiintoisin tv-sarja!

Keisari Aarnio pohjautuu Helsingin Sanomien tutkivien toimittajien Minna Passin ja Susanna Reinbothin julkaisemaan menestyskirjaan Keisari Aarnio. Sarja perustuu vahvistettuihin tositapahtumiin ja todellisiin faktoihin, jotka tulevat esiin kuulustelupöytäkirjoista, oikeuden pöytäkirjoista sekä toimittajien haastatteluista ja tutkimuksista. Osa sarjan tapahtumista, dialogeista ja päähenkilöiden yksityiselämästä kertovat kohtaukset on dramatisoitu.

Kerromme Keisari Aarnio -sarjan pääosien esittäjät lähiaikoina.

Ruutu+-tilauksella katsottava Keisari Aarnio -sarja nähdään palvelussa huhtikuussa.

 

Leijonat ovat palanneet! Heillä on rahaa ja raudanlujaa bisnesosaamista mutta vain hetki aikaa sinulle − tervetuloa Leijonan luolaan

Leijonat ovat palanneet Neloselle ja etsivät nälkäisinä uusia bisnesideoita, joihin voisivat sijoittaa omia rahojaan. 

Nelosen Leijonan luola -sarjassa viisi pääomasijoittajaa etsii itselleen sopivia sijoituskohteita. Jokaisessa jaksossa heille esitellään erilaisia liikeideoita ja keksintöjä, joiden ideanikkarit hakevat rahaa ideansa kehittämiseen. Leijonat päättävät, onko idea niin vakuuttava, että siihen kannattaa sijoittaa.

Leijonan luolassa viisi suomalaista huippusijoittajaa laittaa itsensä ja rahansa likoon etsiessään seuraavaa hittibisnesideaa. Leijonan luolan bisnesleijonat ovat: sarjayrittäjä Miika Toivonen, sijoittaja-yrittäjä Saga Forss, bisnesenkeli Riku Asikainen, investointipankkiiri Ari Lahti ja start-up sijoittaja Kim Väisänen. Leijonat ovat yritysmaailman huippuja, joilla on mahdollisuus nostaa hyvät liikeideat menestykseen.

Lue leijonien esittelyt TÄÄLTÄ!

Leijonan luolassa bisnesideaansa esittelee tällä kaudella yli 70 innokasta yrittäjää. Toisilla bisnesidea on loppuun asti mietitty, toisilla taas ei. Kannattaa kuitenkin muistaa, että leijonat eivät jaksa hukata aikaansa huonoihin ideoihin…

Täällä kaudella Leijonan luolassa tutustutaan muun muassa koirien äitiyspakkaukseen, siirrettävään liikuntahalliin, perhoskeitaaseen sekä ideaan, joka ratkaisee kaikki ongelmat.

Leijonan luola alkaa Nelosella keskiviikkona 10. tammikuuta.

 

Rakastettu MasterChef palaa Suomeen neljän vuoden tauon jälkeen − luvassa herkullinen ja superjännittävä kilpailu!

MasterChef Suomi tekee paluun neljän vuoden tauon jälkeen! 

Kilpailijoita ovat luotsaamassa ja tuomaroimassa ravintoloitsijat Tomi Björck ja Henri Alén sekä ruokakirjailijana ja tv-kokkina tunnettu Sara La Fountain.

Ohjelmassa kaksitoista hyvin erilaista ja persoonallista amatöörikokkia ympäri Suomen kokkaa kaikkein kirkkaimmasta kruunusta, MasterChef Suomi 2018 -tittelistä. Voiton eteen on onnistuttava läpi kisan, sillä tällä kaudella kilpailijat kohtaavat ennennäkemättömiä haasteita.

He joutuvat mitä erilaisimpiin paikkoihin ja olosuhteisiin loihtiessaan huikeita annoksia niin katukeittiössä kuin huippuravintolassa. Ruoan ja maun on noustava korkeuksiin, oli raaka-aineina sitten säilykkeet tai tunnetun sokerileipurin tuomat kakkuainekset. 
 
Joillekin kilpailijoista keittiö osoittautuu armottomaksi paikaksi, jossa mikään ei tunnu riittävän – kaikista vähiten aika. Tuleva kausi tarjoaa enemmän yllätyksiä kuin kukaan kilpailijoista on odottanut.

MasterChef Suomi alkaa 28. helmikuuta Livillä.
Seuraavan viikon jaksot katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella.

 

Jauhomadot ja törkyiset keittiöt saavat huutia, kun Jyrki Sukula laittaa Kuppilat kuntoon

Tällä kaudella Jyrki Sukula laittaa kuppilat kuntoon muun muassa Espanjan Aurinkorannikolla ja Lapissa. Jyrkiltä ei jää myöskään huomaamatta pääkaupunkiseudun klassikkoravintolat.

Mitä tapahtuu, kun leivitetyt possunleikkeet poistetaan Aurinkorannikon suomalaisturistien lempiravintolan listalta, ja mitä haasteita kohtaa yrittäjä, jonka halu auttaa muita menee oman palkanmaksun edelle?

Jauhomatoja ja pilaantuneita ruokia, niitä on lukittujen kylmäovien takana tälläkin kaudella! Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! -sarjan uusi kausi pureutuu yksityisyrittäjien päivittäisiin haasteisiin ympäri Suomen.

Tällä kaudella ravintoloitsijat eivät välttämättä ole taloudellisessa ahdingossa – ajat ovat muuttuneet ja ongelmat ovat erilaisia. Moni yrittäjä on jumissa omien mielikuviensa kanssa eikä pääse irti menneisyyden kahleista. Muutos on vaikeaa, mutta se on välttämätöntä aikana, jolloin kuluttajista on tullut yhä tarkempia ja vaativampia laadun suhteen.

Kuppilat kuntoon, Jyrki Sukula! alkaa Nelosella 6. helmikuuta.

 

Upouusi Vain elämää -kausi kuvataan Espanjassa!

Supersuosittu Vain elämää jatkuu Nelosella keväällä 2018. 
Ohjelman 8. kaudella jo mittavaksi kasvaneeseen Vain elämää -perheeseen liittyy seitsemän uutta artistia, jotka kokoontuvat yhteisen pöydän ääreen jakamaan elämäntarinaansa ja versioimaan toistensa hittejä.

Uusi Vain elämää -kausi kuvataan tuttuun tapaan Espanjassa, Mondan jylhässä linnassa, joka tarjosi puitteet Vain elämää -musiikkileirille myös viime keväänä.

"Tänä syksynä nähdyn hienon 7. kauden yhteydessä on kulkenut huhu, että kyseessä olisi viimeinen kausi. Se ei missään vaiheessa ole pitänyt paikkaansa. Vain elämää on Suomen suosituin ja puhutuin viihdeohjelma, ja me haluamme, että katsojat saavat nauttia siitä myös ensi keväänä. On toki ymmärrettävää, että näin ison ilmiön ympärillä liikkuu paljon huhuja ja ohjelma puhuttaa. Haluamme myös ensi keväänä tehdä hienoa ohjelmaa, josta riittää puhuttavaa", Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen sanoo.
 
Julkistamme 8. kauden artistit alkuvuodesta 2018.

Vain elämää alkaa Nelosella huhtikuussa.
Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella aina edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

 

Suurin ja kaunein laulukilpailu esittelee upeimmat lahjakkuudet − uutena tähtivalmentajana punaiseen tuoliin istahtaa Toni Wirtanen!

Huikaisevan kovatasoinen laulukilpailu The Voice of Finland palaa Neloselle seitsemännellä kaudellaan ensi keväänä! Suomen seuraavia laulajalupauksia metsästetään jälleen maan kovimpien artistien voimin.

Tällä kaudella rock-panoksensa tähtivalmentajajoukkoon tarjoilee Apulannasta tuttu musiikkivirtuoosi Toni Wirtanen, joka suhtautuu innolla uuteen aluevaltaukseensa. Tonin rinnalla punaisissa tuoleissa istuvat tuttuun tapaan Olli Lindholm ja Redrama sekä viime kaudella remmiin liittynyt Anna Puu

Tonin vakiintunut paikka arvostettuna artistina ja musiikintekijänä saa nuoret muusikot lähestymään häntä hyvien vinkkien toivossa. Tämä on yksi tärkeimmistä syistä, jotka saivat Tonin lähtemään mukaan ohjelmaan:

Olen minäkin kuullut paljon määkimistä, että eihän se Wirtanen osaa edes laulaa, mutta kylläpäs osaan. Laulamisessa ei ole kyse oikeista nuoteista, vaan musiikki on tunteiden välitystä. Silloin kun tunne välittyy, myös laulusuoritus on täydellinen. On ihan sama onko se black metal -rääkymistä, räpäytystä tai puoli sävelaskelta liian matalalta laulettua iskelmää. Sanoisin, että sen tarinan löytäminen ja kuuleminen on vahvuuteni. Sen lisäksi kaipaan kilpailijoissa vähän hulluutta ja sellaista piilotettua väkivaltaa.”

The Voice of Finlandin seitsemännelle kaudelle haki jälleen järjettömät yli 2000 laulajaa, joista parhaat valittiin Ääni ratkaisee -vaiheeseen. Kisan alussa nähtävää vaihetta kuvattiin syksyllä, ja taso on jälleen jäätävän kova.

The Voice of Finland alkaa Nelosella 5. tammikuuta.

 

Suursuosikki Haluatko miljonääriksi? jatkuu − leipooko Jaajo vihdoin Suomeen uuden miljonäärin?

Haluatko miljonääriksi? on vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten sydämissä. Jaajo Linnonmaan luotsaama Miltsi on koko syksyn ajan ollut lauantai-iltojen ehdoton kunkku, ja koukuttava visailu jatkuukin Nelosella myös keväällä. Löytäisikö miljoona euroa vihdoin ottajansa?

"Miltsin nerokkuus piilee siinä, että koskaan ei voi tietää kuka räjäyttää potin. Hot seatilla usean alan tohtorit ovat sakanneet yksinkertaisissa kysymyksissä ja kaupan kassat korjanneet kotiin huippusummia. Sen vuoksi tätä on niin siistiä tehdä", Jaajo sanoo.

Haluatko miljonääriksi? jatkuu uusin jaksoin Nelosella 10. helmikuuta.

 

Someyleisön suursuosikki Temptation Island Suomi uudistuu − luvassa lisää "grillausta", uudenlaisia treffejä ja toivottu extra-ohjelma!

Temptation Island Suomi on lunastanut paikkansa Nelosen kevään ohjelmiston puheenaiheena ja lähes kiimaisen someseurannan ja fanittamisen kohteena. Sarja on tuottanut sanontoja, jotka ovat jääneet elämään, kuten "kettu kävi kolossa" ja "elämän peli", sekä tähtiä, joiden tv-ura on jatkunut muissa ohjelmissa, kuten ensimmäisen kauden Rita ja Aki sekä Bile-Dani.

Temptation Islandin neljännellä kaudella Thaimaahan matkustaa taas neljä erilaista pariskuntaa, joilla jokaisella on oma syynsä lähteä testaamaan suhteensa kestävyyttä.

Mukana on pariskunta, joka haastoi toisensa mukaan huumorimielellä, pariskunta, joka lähtee testaamaan kohtuullisen tuoreen suhteensa vakavuutta, pariskunta, joka ottaa viimeisen mietintätauon ennen elämän suuria päätöksiä, ja pariskunta, joka lähtee näyttämään kaikille epäilijöille olevansa tosissaan. Heitä viettelemään matkustaa tuttuun tapaan joukko komeita ja kauniita sinkkuja.

Kauteen mahtuu myös muutamia kutkuttavia uudistuksia, jotka liittyvät esimerkiksi sinkkujen pudottamiseen, treffeihin ja bileteemoihin. Sarjan keskivaiheilla Temptation Islandilla eletään historiallisia hetkiä, kun molempiin resortteihin saapuu artistivieras. Katsojien pitkäaikainen toive toteutuu, kun ruudussa nähdään entistä enemmän "grillausta" eli materiaalia iltanuotioilta. Varsinkin kuuluisat viimeiset iltanuotiot saavat rutkasti lisäaikaa.

Kauden suurin uudistus on kuitenkin jokaisen torstaijakson jälkeen nähtävä extraohjelma. Siinä nähdään pariskuntien tunnelmia iltanuotioiden jälkeen, kulissien takaisia tapahtumia sekä pudonneiden sinkkujen haastatteluja. Extraohjelman kuvauksissa vierailee joka viikko myös edellisten kausien osallistujia sekä sarjan julkkisfaneja.

Sekä pääohjelman että extraohjelman juontaa Sami Kuronen.
 
Temptation Island Suomi alkaa Nelosella maaliskuussa.
Seuraavan viikon jaksot katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella.

 

Komea, urheilullinen, hellä, romanttinen... Mies, joka osaa puhua ja pussata − Bachelor on valmiina hurmaamaan naisten sydämet

Nyt meillä on Bachelor, joka ei pelkää pussata tai puhua tunteistaan! Lempeä, läheisyyttä ja helliä hetkiä on luvassa ennennäkemättömän paljon. Kisan upeat naiset pistävät poikamiehemme pään pyörälle, ja Bachelor onkin ajoittain todellisessa kiipelissä.
 
Bachelor Suomi -ohjelman kolmannella kaudella päästään tutustumaan uuteen raamikkaaseen ja urheilulliseen poikamieheen sekä kahdeksaantoista säkenöivään naiseen, jotka kilvoittelevat paikasta komean Bachelorin sydämessä. Luvassa on entistäkin enemmän tunteiden paloa, intohimon liekkien leiskuntaa ja yllättäviä käänteitä.
 
Uusi Bachelor on komea, rouhean romanttinen herrasmies, joka etsii tosissaan elämänsä rakkautta. Haastavaksi tilanteen tekee se, että miehellä on voimakkaita tunteita useampaa naista kohtaan ja lopullinen valinta on kaikkea muuta kuin helppo. Edessä onkin todellinen tunteiden vuoristorata, eikä Bachelor itsekään meinaa aina pysyä kyydissä, kun tunteet ottavat vallan. 

Romantiikantäyteinen sarja on kuvattu Etelä-Afrikan upeissa maisemissa.
 
Koska valinta on vaikea, myös jaksoja on tällä kertaa enemmän kuin aiemmin: keväällä nähdään 12 jaksoa Bacheloria!

Bachelor Suomi alkaa Livillä maaliskuussa.
Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella aina edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

 

Rakastettu Kadonneen jäljillä palaa ruutuun − juontajana aloittaa Ellen Jokikunnas

Supersuositun Kadonneen jäljillä -ohjelman toinen tuotantokausi nähdään alkuvuodesta Nelosella. Ruutu+-tilauksella koko kauden voi katsoa palvelussa jo 11. joulukuuta alkaen!

Venla-palkittu ohjelma auttaa jälleen suomalaisia, jotka ovat kadottaneet yhteyden elämänsä tärkeimpiin ihmisiin. Uudella Kadonneen jäljillä -kaudella etsijöiden apurina toimii empaattinen ja sanavalmis, katsojien rakastama Ellen Jokikunnas.

Kadonneen jäljillä -ohjelman toisella kaudella nähdään muun muassa koskettava jakso, jossa elämän mittainen kaipuu päättyy Thaimaan maaseudulla. Lisäksi matkataan välimerellisiin maisemiin ja perehdytään kohtalokkaisiin rakkaustarinoihin.

Empaattisena ihmisenä Ellen myöntää hieman jännittävänsä, miten saa pidettyä tunteensa kurissa, kun tehtävänä on tukea toista.

"Olen todella kova myötäelämään, kauhea itkemään toisin sanoen. Pikkaisen jännitän sitä, miten saan itseni pidettyä kasassa, että minusta on hyötyä sille etsijälle, jolle se on maailman suurin asia. Ensimmäisellä reissulla myötäelin niinkin, että minun niiskutukseni kuului välillä läpi kohtauksissa, joissa en itse ole kuvassa", Ellen paljastaa.

Kadonneen jäljillä alkaa Nelosella 10. tammikuuta.
Koko kausi katsottavissa Ruudussa 11. joulukuuta. Sarjaa pääsee katsomaan Ruutu+-tilauksella.

 

Napakymppi siirtyy tekemään amorin työtä sunnuntai-iltaan 

 

Syksyn suursuosikki Napakymppi jatkaa amorin työtä myös keväällä! Syksyn aikana romanttiselle matkalle lähetettiin yhteensä 20 paria. Matkoilla syntyi ainakin ystävyyssuhteita, toisilla kipinät lentelivät hieman kipakallakin tavalla, ja onnelliseksi lopuksi myös romansseja syntyi.

Uudella kaudella merkittävä muutos on ainakin se, että Napakymppi siirtyy torstai-illasta sunnuntai-iltaan. Näin Napakympin parissa pääsee rennosti virittäytymään alkavaan viikkoon.

Napiksen puikoissa nähdään keväälläkin tuttuun tapaan katsojat hurmannut Janne Kataja, pianon takana istuu Lenni-Kalle Taipale ja kotoaan Riihimäeltä menoa kommentoi Jannen läheinen ystävä Niina Lahtinen.

Napakymppi alkaa Nelosella 21. tammikuuta.

Suomen hauskin tavis hykerryttää torstaisin

Tässä ohjelmassa parrasvaloihin astuvat ihan tavalliset rohkeat suomalaiset, jotka ovat ottaneet haasteen vastaan. Haasteen, jossa liveyleisön ulvoessa naurusta päätavoite on saada kaksi kivikasvoa, huippukoomikot Krisse Salminen ja Riku Nieminen, nauramaan. 

Elina Kottonen tuomaroi ja vahtii Krissen ja Rikun reaktioita silmä tarkkana, sillä jokainen pieni naurahduskin lasketaan ja niiden myötä parrasvaloissa parastaan antavan tavallisen suomalaisen rahakirstu kilahtaa. Parhaimmillaan kirstu käy jo ahtaaksi ja pursuaa tuhansista euroista.
Suomen hauskin tavis tarjoaa iloa talvi-iltoihin ja liikettä naurulihaksille.

Suomen hauskin tavis alkaa Nelosella 1. helmikuuta. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

 

Arman Alizadin palkittu Pohjantähden alla tuo esille suomalaisten arjen sankareiden työtä

Palkitun Arman Pohjantähden alla -dokumenttisarjan 3. kausi kertoo arjen sankareista: heistä, jotka tekevät raskasta ja monesti aliarvostettua työtä, jota monet pitävät itsestäänselvyytenä. Silti, ilman heidän työtään yhteiskunta ei pyörisi. He hoitavat lapsiamme ja siivoavat jälkemme, tuottavat ruokamme ja kuljettavat tavaramme sekä monella muulla tapaa koskettavat elämäämme. 
 
"Edellisillä kausilla käsiteltiin laajoja yhteiskunnallisia aiheita ja epäkohtia, jotka herättivät paljon keskustelua ja haastoivat vanhoja ennakkoluuloja. Mutta mitkä selkeästi jäivät ihmisille mieleen, olivat ne yksittäiset kasvot ja tarinat, joita ei normaalisti kuule tai joille on helpompi kääntää selkänsä", Arman sanoo,
 
Uudella kaudella Arman Alizad tarkastelee suomalaista yhteiskuntaa kymmenen eri ammatin kautta. Hän muun muassa avustaa kätilöä Kätilöopiston sairaalassa, on karjakkona iisalmelaisella maatilalla, työskentelee päiväkodissa Valkeakoskella, tarkistaa Helsingin viemäreitä viemärisukeltajan kanssa ja harjoittelee lihanleikkausta kirkkonummelaisessa riistanleikkaamossa.

Katso maistiaisklippi tulevalta kaudelta TÄÄLLÄ!

Arman Pohjantähden alla 3. kausi alkaa Nelosella huhtikuussa.

Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

 

Tervetuloa Suomen yrjöttävimpään keittiöön − hullut keittiömestarit puhuvat ruoasta Suomen kiinnostavimpien ihmisten kanssa


Madventures-miehet Riku Rantala ja Tunna Milonoff palaavat ruutuun, kun kulttisuosioon nousseen Mad Cook Show’n toinen tuotantokausi pärähtää käyntiin Nelosen keväässä.

Vuoden odotetuimmassa ruokashow’ssa syödään, juodaan ja kisaillaan Suomen kiinnostavimpien ihmisten kanssa maailman tärkeimmästä asiasta – ruoasta.
 
"Mad Cook Show menee sinne, minne muut ruokaohjelmat eivät osaa tai uskalla mennä. Siis suoraan maailman herkullisimpien, mielenkiintoisimpien – ja yrjöttävimpien –  sapuskojen ja ruokakulttuurien maailmaan", Riku Rantala mylvii.
 
"Vaikka ruokailu on yksi harvoista asioista, joita teemme joka päivä, tiedämme hämmästyttävän vähän siitä mitä suuhumme panemme", huomauttaa Tunna Milonoff.
 
Mad Cook Show on osa suurempaa jatkumoa, jossa yli 200 maahan myydyn Madventuresin ruokaosuudesta kasvoi mediailmiö kirjoineen ja pop up -ravintoloineen. Hullujen keittiömestarien uusin tietokirjahitti Mad Spirit – Täydellisen juhlimisen opas ratkoo täydellisen humalan ja krapulan anatomiaa.
 
Ruoka on vienyt reissumiesten sydämet niin tukevasti puolelleen, että television ruokaohjelmien uudistaminen oli välttämätön seuraava askel.
 
"Tällä kaudella aiomme haastaa katsojamme, vieraamme sekä kantapeikkomme koomikot Tomi Walamiehen ja Eeva Vekin entistäkin hurjempiin, hauskempiin ja avartavampiin suorituksiin sekä syömisessä että kulinaristisessa sivistyksessä",
Rantala jatkaa.
 
"Sitä pitkää sylkeä unohtamatta", lisää Milonoff.
 
Mad Cook Show alkaa Nelosella maaliskuussa.
Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

 

Huutokauppakeisari tekee muikeimmat kaupat

Suomen huutokauppakeisarin uusimmalla kaudella Aki ja Heli Palsanmäki ottavat rohkeasti askeleen kohti tulevaa. Ohjelmassa nähty Akin isän vanha lato katoaa lopullisesti ja tilalle tulevat uudet muistot. Ohjelmassa tutustutaan myös huutokaupalla työskenteleviin kahvilan Veeraan sekä liikenteenohjauksen Veikkoon – unohtamatta etupenkin Erkkiä. Yksi ei muutu: Hirvaskankaan MacGyver eli apumies Markku yllättää aina vaan omaperäisemmillä ideoillaan.

Kahdeksannella kaudella on myös aihetta juhlaan, sillä ohjelmaan kuvataan jo 100. jakso sekä huutokauppa täyttää 30 vuotta!

Ensi keväänä selviää muun muassa, miten makkaranpaisto sujuu Heliltä liekinheittimellä, millaisen lahjan Aira Samulin antaa Akille ja miten Heli suhtautuu Ti-Ti Nalleen.

Suomen huutokauppakeisari jatkuu uusin jaksoin Nelosella 13. helmikuuta.
Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella aina edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

 

Juhlavuotta viettävä Poliisit hemmottelee erikoisjaksoilla

Poliisit-ohjelma juhlii tulevalla kaudella 10-vuotista taivaltaan. Merkkivuoden kunniaksi kauden starttaavat neljä tunnin mittaista erikoisjaksoa. Kauden ensimmäisessä jaksossa muistellaan menneitä ja nähdään ikimuistoisimpia pareja ja keikkoja. Legendaarinen ensimmäisen kauden partio, Palonen ja Rauma, palaavat sarjaan ja yhdeksi yöksi poliisiauton rattiin. Yhdessä erikoisjaksossa tutustutaan poliisieläimiin eli nähdään hevoset ja koirat työssään. Muissa erikoisjaksoissa seurataan, miltä kokonainen vuorokausi näyttää poliisin silmin ja miten poliisi turvaa itsenäisyyspäivää.
 
Juhlakaudella poliisin toimintaa seurataan yhteensä yhdeksällä paikkakunnalla, Espoossa, Helsingissä, Joensuussa, Kouvolassa, Kuopiossa, Oulussa, Porvoossa, Seinäjoella ja Turussa. Kaikki poliisit ovat tuttuja jo aiemmilta kausilta. 

Poliisit 10 vuotta alkaa erikoisjaksoilla Jimillä 19. helmikuuta. 
Seuraavan viikon jaksot katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella.

 

Yleistieto kukkii ja huumorin kukka on koetuksella − vai toisin päin? Heikoin lenkki ja Hyvät ja huonot uutiset viihdyttävät jälleen!

Kestosuosikki Hyvät ja huonot uutiset teki paluun viime keväänä Neloselle uudistuneen paneelin voimin. Sama posketon meininki jatkuu uusin jaksoin myös ensi keväänä, kun Kari Ketosen luotsaama paneeli jatkaa uutisaiheiden niputtamista hyviin ja huonoihin uutisiin.

Hyvien ja huonojen uutisten vakiojäseniin kuuluvat Ketosen lisäksi edelleen HHU-konkari ja muusikko Mikko Kuustonen, näyttelijä Niina Lahtinen, kirjailija ja käsikirjoittaja Paula Noronen, stand-up-koomikko ja käsikirjoittaja André Wickström sekä kaunokirjallisuuden karvakuono, kirjailija Juha Vuorinen.

Tämä on hyvä uutinen!

Hyvät ja huonot uutiset alkaa Nelosella 22. tammikuuta. 
Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon Ruutu+-tilauksella aina edellisen jakson alkaessa tv:ssä.

 

Maailman suurimpien tv-ohjelmien joukkoon kuuluva Heikoin lenkki on tehnyt näyttävän paluun televisioon, ja katsojat ovat ottaneet Riku Niemisen luotsaaman nopeatempoisen visailun riemulla vastaan. Kilpailijoiden yleistietoa armotta testaava visailuohjelma saakin jatkoa uusin jaksoin helmikuussa.

Heikoin lenkki on ainutlaatuinen yhdistelmä tietokilpailua ja taktikointia. Yksi kilpailija voi voittaa jopa 20 000 euroa. Kysymysten hurja tahti ja kilpailun kasvava paine saavat helpotkin kysymykset vaikuttamaan vaikeilta, eikä ohjelman juontaja Riku Nieminen päästä väärin vastanneita kilpailijoita helpolla.

Heikoin lenkki alkaa Nelosella 26. helmikuuta.

 

Emma Gaala kokoaa yhteen musiikkivuoden huiput − Gaalaan pääsee nyt vihdoin myös metrolla!

Kotimaisen musiikin suurtapahtuma Emma Gaala juhlitaan jälleen näyttävin menoin Espoon Metro Areenalla. Vuosien odottelun jälkeen näyttää myös viimein siltä, että Emma Gaalassa ei tarvitse enää vitsailla metrosta, vaan paikalle todella pääsee oranssilla joukkoliikenneluodilla!

Nelonen esittää suorana lähetyksenä lauantaina 3. helmikuuta järjestettävän gaalan. Lavalla nähdään kotimaisen musiikin ehdottomat kärkinimet ja niputetaan yhteen upea musiikkivuosi 2017.

Emma Gaala Nelosella lauantaina 3. helmikuuta 2018.
Gaala myös Ruudussa tv-esityksen jälkeen.

 

Suomen pöyristyttävin pomo on taas täällä! Suomen Konttorin 2. kausi on keväällä Ruudussa!

Syksyllä Nelosella nähty hykerryttävän hauska Suomen Konttori-sarja saa jatkoa. Konttorin 2. kausi tulee katsottavaksi Ruutuun keväällä.

Uudella kaudella pääosassa nähdään tietenkin kansalliskoomikkomme Sami Hedberg, jonka esittämä Pentti Markkanen on eittämättä Suomen karmein pomo.

Uudella kaudella Leskisen Paperia kohtaavat yt-neuvottelut ja monen työpaikka on vaakalaudalla. Kaiken tämän keskellä Pentti katsoo tehtäväkseen pitää yllä hyvää meininkiä – koomisia tilanteita on taas luvassa!

Konttorin 2. kausi on nähtävissä Ruutu+-tilauksella keväällä.

Leijonat ovat palanneet! Heillä on rahaa, raudan lujaa businesosaamista, mutta vain hetki aikaa sinulle − Tervetuloa Leijonan luolaan!

21.11.2017 klo 15:00

Neloselle palaavat leijonat etsivät nälkäisinä uusia bisnesideoita, joihin voisivat sijoittaa omia rahojaan. Leijonan luolaan voi kuka tahansa tulla testaamaan yrityksensä tai keksintönsä toimivuutta huippuammattilaisten ja rikkaiden bisnesleijonien eteen. Kuka pystyy vakuuttamaan leijonat ja poistuu kenties elämänsä diili takataskussaan.

Nelosen Leijonan luola -sarjassa viisi suomalaista huippusijoittajaa laittaa itsensä ja rahansa likoon etsiessään seuraavaa hittibisnesideaa. Jokaisessa jaksossa heille esitellään erilaisia liikeideoita ja keksintöjä, joiden kehittäjät hakevat rahaa ideansa kehittämiseen. Miljonäärileijonat päättävät, onko idea niin vakuuttava, että siihen kannattaa sijoittaa. Leijonan luolan bisnesleijonat ovat kaikki itsekin aloittaneet menestyneet liiketoimintansa uskoen vakaasti omiin ideoihinsa. Jokainen leijona on ansainnut miljoonansa kovalla työllä. Leijonan luolan leijonat ovat: sarjayrittäjä Miika Toivonen, yrittäjä-sijoittaja Saga Forss, bisnesenkeli Riku Asikainen, investointipankkiiri Ari Lahti ja start-up-sijoittaja Kim Väisänen. Leijonat ovat yritysmaailman huippuja, joilla on mahdollisuus nostaa hyvät liikeideat menestykseen.

Leijonan luolassa omat bisnesideansa pääsee tällä kaudella esittelemään yli 70 innokasta yrittäjää. Toisilla bisnesidea on loppuun asti mietitty, toisilla taas ei. Leijonat eivät jaksa hukata aikaansa huonoihin ideoihin.

”Tää on niin isoa sontaa, että jään jo tässä vaiheessa pois”, Miika Toivonen jyrisee yhdelle toiveikkaalle.
”Yhtään ei ole myyty? Ja mitä jos sanon, ettei hirveesti tulla myymäänkään?”, Riku Asikainen napauttaa toiselle.

Mutta, jos ideaa pidetään hyvänä, kehuja satelee!

”Ahkera kaveri! Todella upeeta! Tää maistuu erittäin hyvälle! Loistavaa!", ylistävät leijonat kilpaa.

Täällä kaudella Leijonan luolassa esitellään muun muassa koirien äitiyspakkausta, siirrettävää liikuntahallia, perhoskeidasta sekä ideaa, joka ratkaisee kaikki ongelmat.

Tutustu leijoniin lisää täältä.

Leijonan luola alkaa Nelosella ja Ruudussa keskiviikkona 10. tammikuuta kello 20.

Vuoden puhuttavin kotimainen rikosdraama nähdään Ruudussa – tositapahtumiin perustuva Keisari Aarnio avaa Suomen uskomattomimman rikosvyyhdin saloja

21.11.2017 klo 11:30

Ruudun kevään uutuussarja, tositapahtumiin perustuva draamasarja Keisari Aarnio on uskomaton tarina Suomessa ennennäkemättömästä huumerikosepäilystä ja sitä seuranneesta oikeudenkäynnistä, joka muutti pysyvästi suomalaisten käsityksen poliisista. Toimittajat Minna Passi ja Susanna Reinboth ryhtyvät selvittämään totuutta Helsingin huumepoliisin päälliköstä Jari Aarniosta. Tälle tarinalle ei löydy vertaa Suomen rikoshistoriasta!

Keisari Aarnio on tositapahtumiin perustuva rikosdraama Suomen kaikkien aikojen uskomattomimmasta rikosvyyhdistä. Keisari Aarnio -sarjan tekijöinä ovat Suomen nimekkäimmät draamasarjojen tekijät, ja pääosissa nähdään Suomen eturivin näyttelijöitä. Luvassa on vuoden laadukkain ja mielenkiintoisin tv-sarja!

Keisari Aarnio pohjautuu Helsingin Sanomien tutkivien toimittajien Minna Passin ja Susanna Reinbothin julkaisemaan menestyskirjaan Keisari Aarnio. Sarja perustuu vahvistettuihin tositapahtumiin ja todellisiin faktoihin, jotka tulevat esiin kuulustelupöytäkirjoista, oikeuden pöytäkirjoista sekä toimittajien haastatteluista ja tutkimuksista. Osa sarjan tapahtumista, dialogeista ja päähenkilöiden yksityiselämästä kertovat kohtaukset on dramatisoitu.
 
Vuonna 2012 Helsingin Sanomien rikostoimittaja, jengirikollisuuteen erikoistunut Minna Passi kiinnostuu Helsingin huumepoliisin toimintatavoista. Yksikkö näyttää toimivan täysin ilman valvontaa ja omia sääntöjään noudattaen. Hän on kuitenkin epäilyissään yksin: huumeyksikköä arvostetaan, ja sitä johtaa sankaripoliisin maineesta nauttiva Jari Aarnio.
 
Passi saa yllättäen työkumppanikseen oikeustoimittaja Susanna Reinbothin. Reinboth on tutkinut huumepoliisin metodeja jo vuosia, aina siitä lähtien, kun huumeyksikköä epäiltiin lähteidensä suojelusta. Syytteet kuivuivat kasaan, mutta asia jäi kaivelemaan Reinbothia: mitä kaikkea silloin jäi paljastamatta?
 
Vyyhti lähtee kunnolla liikkeelle, kun prostituoituna työskennellyt Saara paljastaa, että hänellä on ollut suhde Aarnioon yli kymmenen vuoden ajan. Kun keskusrikospoliisin päätutkija ja toimittajat tutkivat juttua tahoillaan, alkaa purkautua yhä uskomattomampi vyyhti, jolle ei löydy vertaa Suomen rikoshistoriasta.

Aarnio kiistää kaikki syytteet. Myös suomalaisten on vaikea uskoa, että arvostettu poliisi voisi olla niin korruptoitunut. Passi ja Reinboth joutuvat juorujen ja mustamaalaamisen kohteeksi ja saavat uhkailuja ja kehotuksia lopettaa asian tutkiminen. He kuitenkin haluavat tietää, mitä on tapahtunut ja kaivavat esille sen, mistä monet muut haluavat vaieta.

Kerromme Keisari Aarnio -sarjan pääosan esittäjät lähiaikoina.

Ruutu+-tilauksella katsottava Keisari Aarnio -sarja nähdään palvelussa huhtikuussa 2018.

 

Nelonen vahvistaa tähtikaartiaan! Jussi Vatanen nähdään ensimmäistä kertaa Nelosella − Uskomattomaan seikkailuun hyppäävät myös Sara Forsberg ja Mikko Kuustonen

20.11.2017 klo 10:30

Näyttelijä ja koomikko Jussi Vatanen nähdään ensi keväänä ensimmäistä kertaa Nelosella jännittävässä ja hauskassa seikkailuohjelmassa, jossa kolmen reissaajan tavoite on päästä kotiin − mutta se ei todellakaan ole yksinkertaista.

Pallon ympäri on ohjelma, jossa kolme seikkailijaa pudotetaan kukin eri puolille maapalloa. Heillä on yksi tehtävä: poimia kahdeksan esinettä kahdeksasta eri kohteesta ympäri maapalloa ja tulla mahdollisimman pian kotiin.

Seikkailuun lähtevät näyttelijä ja koomikko Jussi Vatanen, artisti ja somepersoona Sara Forsberg sekä muusikko ja tv-persoona Mikko Kuustonen.

Muun muassa tuoreesta Tuntemattomasta sotilaasta, Putouksesta ja Napapiirin sankarit -elokuvista tuttu Vatanen nähdään ohjelman myötä ensimmäistä kertaa Nelosella.

Ohjelmassa seikkailijoiden matka vie kirjaimellisesti pallon ympäri, milloin lentäen, milloin junalla, bussilla tai vaikka kamelilla. Jokaisessa pysähdyspaikassa heidän on ratkaistava tehtävä, ennen kuin he saavat kuulla matkansa seuraavan pisteen. Tehtävät voivat vaihdella hain kanssa otetusta selfiestä omulsiian pilkkimiseen Baikalista tai aidon maorin nenäkorun hankintaan.

Kaikki kolme seikkailijaa suorittavat omia tehtäviään samanaikaisesti eri puolilla maailmaa, pitäen samalla tiiviisti yhteyttä toisiinsa. Kuka saa rastinsa ensin suoritettua ja pääsee jatkamaan matkaa seuraavaan kohteeseen? Käyvätkö onnenlahjat tasan, kun yksi saa seikkailla Karibian lämmössä ja samaan aikaan toinen painaa junalla pitkin jäistä Siperiaa?

Kahdeksan rastin ja kahdeksan rinkkaan pakatun matkamuiston jälkeen seikkailijat saapuvat eri puolilta palloa takaisin Helsinkiin. Kuka on ensimmäisenä kotipesällä mukanaan kaikki matkamuistot? 

Pallon ympäri nähdään Nelosella huhtikuussa.

Nelosen Superlauantai esittelee uusia lastenohjelmia!

9.11.2017 klo 10:15

Nelosella vietetään tulevana lauantaina 11.11. Superlauantaita, jossa nähdään uusia lastenohjelmia tavallista pidempään kello 06.00-11.00. Aamun aikana nähdään jaksoja uusista sarjoista Lego Star Wars: The Freemaker AdventuresRitariprinsessa Nella, Peukaloisen uudet retket ja Vili Vilperin seikkailut. Katso esittelyt uusista sarjoista alta!

Kaikki nämä sarjat löytyvät myös Ruudusta!
Superlauantai Nelosella 11.11. kello 06-11.

 

Nämä uudet lastenohjelmat nähdään Superlauantaina:

Lego Star Wars: The Freemaker Adventures

Legon hauska sarja vie Freemakers-perheen sisarukset seikkailulle uusiin maailmoihin ympäri galaksia. Kun mystinen esine tuo Voiman mukaan matkalle, sisarukset huomaavat olevansa mukana taistelussa Imperiumia vastaan.

 

Ritariprinsessa Nella

Esikoululaisille suunnatussa animaatiosarjassa seikkaillaan rohkean Nellan matkassa, joka on samaan aikaan sekä sydämellinen prinsessa että peloton ritari. Yhdessä ystäviensä kanssa Nella selättää vaativimmatkin haasteet, eikä hän pelkää ryhtyä kamppailuihin puolustaessaan hyvyyttä valtakunnassaan.

 

Peukaloisen uudet retket

Rakastettu klassikkosarja palasi uudistuneena! Uuden animaatiosarjan pääosassa on kekseliäs ja uskalias Nils-poika, joka haaveilee lentämisestä. Eräänä päivänä hänen toiveensa toteutuu, kun haltija muuttaa hänet pieneksi Peukaloiseksi, joka osaa puhua eläinten kanssa. Pienestä koostaan huolimatta Nils ajattelee isosti ja päätyykin tämän takia usein ikimuistoisille seikkailuille hanhien kanssa.

 

Vili Vilperin seikkailut

Energinen, hauska ja pikku kepposia rakastava koala Vili Vilperi on taas täällä ja valmis puolustamaan rakasta kotiaan Viherkylää! Yhdessä ystävänsä Jackon kanssa tämä kaksikko ajautuu uskomattomiin seikkailuihin temmeltäessään ympäri kotikyläänsä.

 

Nelonen oli jälleen lokakuussa Suomen suurin televisiokanava kohderyhmässään!

3.11.2017 klo 14:30

Nelonen oli jälleen lokakuussa Suomen suurin televisiokanava ja Nelonen Media Suomen suurin kaupallinen tv-yhtiö 25–44- ja 10–44-vuotiaiden joukossa. Myös Nelonen Median kaikkien sisältöjen parissa vietetty aika on kasvussa. Kaupallisen television katselu kasvoi syys–lokakuussa 25–44-vuotiaiden joukossa peräti seitsemän prosenttia.

Nelonen-kanava oli lokakuussa Suomen suurin televisiokanava 25–44- ja 10–44-vuotiaiden joukossa ja Nelonen Media oli samoissa kohderyhmissä lokakuussa kaupallisten tv-kanavien markkinajohtaja. Myös Nelonen Median kaikkien sisältöjen parissa vietetty aika on vahvassa kasvussa.

Nelosella oli syys–lokakuussa ennätysmäärä huippusuosittuja sisältöjä, joista veturina toimi Suomen suosituin televisio-ohjelma Vain elämää. Myös esimerkiksi Haluatko miljonääriksi? ja Napakymppi upposivat yleisöön”, Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen sanoo.

Ruudun keskimääräinen viikkotavoittavuus kasvoi syys–lokakuussa yli 60 prosenttia verrattuna samaan ajanjaksoon vuotta aiemmin. Ruutu on ylivoimaisesti Suomen suurin urheilu- ja viihdesisältöjä tarjoava kaupallinen videopalvelu.

Kaupallisten televisiokanavien katselu kasvoi syys–lokakuussa kaupallisesti tärkeimmässä 25–44-vuotiaiden kohderyhmässä seitsemän prosenttia verrattuna samaan ajanjaksoon vuotta aiemmin. Myös television katselu kokonaisuutena YLE:n kanavat sisältäen kasvoi kolme prosenttia.

Katselun kasvu osoittaa, että tv-kanavilla on merkittävä rooli suomalaisten mediankulutuksessa. Ihmiset selvästikin pitävät siitä, että heille tarjoillaan kotisohville hyvin valikoituja laadukkaita ohjelmia ja yhteisiä kokemuksia viihdeilmiöiden ympärillä”, kertoo Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen.

 

Lähde: Finnpanel, TV-mittaritutkimus