The Voice of Finland

The Voice of Finland

The Voice of Finlandin uuden upean kauden tähtivalmentajat ovat Toni Wirtanen, Olli Lindholm, Redrama ja Anna Puu! Laulajalahjakkuuksien metsästys alkaa jälleen keväällä 2018. Kenen tiimiä sinä kannatat?

#tvof
#tvoftoni 
#tvofolli 
#tvofredrama 
#tvofanna

Toni Wirtanen on TVOF:n uusi tähtivalmentaja – tällaista laulajaa hän etsii!

Uusi upea lisäys The Voice of Finlandin tähtivalmentajanelikkoon on Apulanta-yhtyeestä tuttu Toni Wirtanen. Suomen suosituimpiin kuuluvan bändin keulahahmona hänelle on kertynyt valtava määrä kokemusta musiikin vaativalta alalta, mikä tekee hänestä inspiroivan valmentajan uuden kauden kilpailijoille!

TVOF:sta Toni etsii ääntä, joka huokuu tunnetta ja persoonaa. Jos sinä olet Tonin etsimä tyyppi, niin laita hakemus tulemaan NYT!

Hakemaan pääset tästä.

Jättiyllätys! The Voice of Finland saa uuden tähtivalmentajan! Toni Wirtanen liittyy Olli Lindholmin, Redraman ja Anna Puun seuraan

Nelosella jo kuusi tuotantokautta hurmannut Suomen suurin musiikkikilpailu The Voice of Finland palaa ensi keväänä uudistuneena ja entistä suurempana!

The Voice of Finlandin punaisilla tuoleilla istuu vastaisuudessakin Suomen kovimmat artistitähdet valmiina valmentamaan innokkaita laulajatulokkaita uransa alkuun.

Uutena tulokkaana tähtivalmentajien rivistöön liittyy Apulanta-yhtyeestä koko kansalle tuttu persoonallinen rocktähti Toni Wirtanen!

"Tonia on yritetty saada mukaan TVOF:iin jo vuosia. Nyt siihen viimein tarjoutui tilaisuus, ja aika oli oikea. Olemme tästä erittäin innoissamme", Nelonen Median kotimaisten ohjelmien päällikkö Unne Sormunen sanoo.

Eilen Vain elämää -kuvauksiin Hirvensalmelle matkustanut Toni Wirtanen suhtautuu tulevaan pestiinsä innokkaasti.

”Lähtökohtaisesti mulla on hyvin hauras kosketuspinta tällaiseen laulukilpailuskeneen, mutta rakastan telkkaria ja hyvää viihdeohjelmaa. Tällainen tekeminen on myös hyvin paljon leppoisampaa kuin se rockhomma mitä teen.”

Tonin rinnalla punaisissa tuoleissa istuvat tuttuun tapaan Olli Lindholm ja Redrama, sekä viime kaudella remmiin liittynyt ihastuttava Anna Puu. Muista tähtivalmentajista Toni tuntee entuudestaan etenkin Redraman, sillä kaksikko on toiminut yhtä aikaa myös UMK-tuomareina.

Meillä oli silloin Redin kanssa pikkuisen sellaista good cop – bad cop -meininkiä. Ei liene vaikeaa päätellä kumpi oli kumpi”.

Toni mainitsee yhdeksi tärkeimmistä syistä ohjelmaan mukaan lähtemiseen sen, että viime vuosina hän on saanut monilta nuorilta muusikoilta yhteydenottoja, joissa on pyydetty neuvoja musiikkiuran rakentamiseen.

”Olen minäkin kuullut paljon määkimistä, että eihän se Wirtanen osaa edes laulaa, mutta kylläpäs osaan. Laulamisessa ei ole kyse oikeista nuoteista, vaan musiikki on tunteiden välitystä. Silloin kun tunne välittyy, myös laulusuoritus on täydellinen. Se on ihan sama onko se black metal –rääkymistä, räpäytystä tai puoli sävelaskelta liian matalalta laulettua iskelmää. Sanoisin, että sen tarinan löytäminen ja kuuleminen on vahvuuteni. Sen lisäksi kaipaan kilpailijoissa vähän hulluutta ja sellaista piilotettua väkivaltaa”.

Toni istahtaa tulevalla kaudella Michael Monroen tuoliin.

”Mulla on iso kunnioitus Michaelia kohtaan ja isot saappaat täytettävänä. Se meissä on yhteistä, että molemmat tulemme aika puhtaan rockin taustasta. Meissä on sillä tavalla samaa verta.”

Toni on mieluinen seuraaja myös Michael Monroelle itselleen.

"Tehtyäni jo kuusi kautta minulle erittäin rakasta The Voice of Finlandia, on kunnia, että seuraajani tulee olemaan fantastinen ja ainutlaatuinen Toni Wirtanen. Toni on minulle rakas ystävä ja mielestäni hän on loistava valinta punaiselle tuolille".

The Voice of Finlandin seitsemännen tuotantokauden kilpailijahaku on jo auki!

Ääni ratkaisee -jaksot kuvataan jo syksyllä. The Voice of Finlandin seitsemäs kausi alkaa Nelosella keväällä 2018. 

TVOF-voitto veti Saija Saarniston ja Redraman sanattomiksi!

Tinni Wikström kiirehti heti TVOF-finaalin jälkeen kysymään tuoreen voittajan Saija Saarniston ja tämän tähtivalmentajan Redraman fiiliksiä. Tuskin Redramaakaan on koskaan nähty näin sanattomana!

"Saija sattu tulee laulamaan ja sit viel valitsi mut...", hän tapailee epäuskoisena.

"Mökki vuokrataan, puhelin mereen, järveen, perhe, rauha, musiikinteko rauhassa", valmentaja jatkaa luettelemalla voittajan tulevaisuudennäkymiä.

Saija ei tunnu saavan sanaa suustaan, mutta ilmeisesti hän on suuntaamassa Tinnin kanssa tatuointistudioon:

"Sovittiin et jos Saija voittaa ni otetaan semmoiset käsitatskat", Tinni paljastaa!

Saija Saarnisto on uusi The Voice of Finland – voittajaksi valtavalla äänivyöryllä!

Jo Ääni ratkaisee –vaiheessa koko kansan hurmannut Saija Saarnisto lunasti tänään itselleen The Voice of Finlandin tittelin! Katsojien ja somekansan valtavaa suosiota koko kauden nauttinut Saija lopetti TVOF-matkansa esittämällä tähtivalmentajansa Redraman kanssa Jay Z:n ja Justin Timberlaken yhteisbiisin Holy Grail. Vedon jälkeen somessa herättiin jälleen kehumaan Saijan ääntä ja esitystä vuolaasti.

Soolokappaleena Saijalta kuultiin Laura Närhen herkkä biisi Mä annan sut pois, joka myös keräsi varsin ylistäviä arvioita.

Tuore voittaja saa lupaavan alun artistin uralleen, sillä palkinnoksi hän allekirjoittaa levytyssopimuksen levy-yhtiö Universalin kanssa. Lisäksi hän saa Seat Atecan vuodeksi käyttöönsä sekä Genelecin huippukaiuttimet!

Suomen Adeleksikin kutsutun Saija Saarniston TVOF-taival oli poikkeuksellisen hieno, sillä hänen äänensä pomppasi suoraan otsikoihin laulajan ensiesiintymisestä alkaen. Saija esitti Ääni ratkaisee –vaiheessa Eva Cassidyn kauniin kappaleen Autumn Leaves.

"Meni varmaa sillee kolme nuottii ni mä olin kyyneleet silmissä", kommentoi Anna Puu tammikuussa Saarniston vedon jälkeen. Myös muut tähtivalmentajat hyppäsivät show’n jälkeen lavalle tanssimaan hitaita. Saijan esitys kasvoi valtavaksi hitiksi esimerkiksi Facebookissa, jossa se keräsi yli 23 000 tykkäystä ja yli 1000 jakoa. Saijan Ääni ratkaisee -vedon voi katsoa tästä.

Räjäyttävän sisääntulon TVOF:iin tehnyt Saija onnistui säilyttämään tasonsa ja kannatuksensa koko kauden ajan. Lopulta suosio kulminoitui koko kilpailun voittoon laulajan kerättyä finaalilähetyksessä jopa 38,5% kaikista yleisön antamista äänistä.

Saijan kilpakumppaneista hopeaa sai Aksel Kankaanranta, kolmanneksi sijoittui Andrea Brosio ja neljänneksi Tiina Nyyssönen.

The Voice of Finland jatkuu uudella kaudella jälleen ensi keväänä. Osallistujahaku aloitetaan toukokuun aikana ja siitä tiedotetaan lisää myöhemmin!

The Voice of Finlandin finaali huipentuu Happoradion live-esitykseen!

Happoradio tarjoaa näyttävän lopetuksen tämän kauden The Voice of Finlandille, kun bändi nousee Turun Logomon TVOF-lavalle. Suorassa finaalilähetyksessä kuullaan yhtyeen kappale Älä puhu huomisesta!

Yhtyeen solisti Aki tykki laulaa tyylikkään tummanpuhuvassa asussaan ja yleisö taputtaa mukana! Tähän show’hun on hieno päättää kevään näyttävä The Voice of Finland -kausi!

”Parhaita vetoja koskaan” – Anna Puun TVOF-finalisti Aksel Kankaanranta tulkitsee Ed Sheerania!

Team Annan finalisti Aksel Kankaanranta laulaa The Voice of Finlandin viimeisessä jaksossa Ed Sheeranin kappaleen Thinking Out Loud. 18-vuotias turkulainen vie biisin vaikuttavalla äänellään aivan uusiin sfääreihin. Esityksen jälkeen yleisö taputtaa seisaaltaan!

”Sulla on kaikkein persoonallisin soundi kaikista laulajista ja melkeinpä kaikista kausista!” Michael Monroe ylistää.

”Noin kun vetää, saa mut lattialle ja noin kun laulaa, saa pariskunnat palaamaan yhteen. Tää on parhaita vetoja koskaan”, Redrama kommentoi.

Seuraa laulajien ja tähtivalmentajien tunnelmia finaalipäivästä TVOF:n Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä ja Snapchatissa!