Superpesis

Superpesis

Kotimaisen huippupalloilun kärkietenijöihin kuuluva miesten Superpesis pysyy tarjonnassamme myös kausina 2016-2017. Pesisjännistystä annostellaan noin kahden suoran ottelulähetyksen viikkotahdilla. Olemme mukana toukokuun avausotteluista aina syyskuun mestaruusjuhliin asti. Lähetykset ovat katsottavissa netistä ja maksu-tv-operaattoreilta tilattavassa Ruutu+-paketissa.

 

Jännittävä finaalitrilleri Saarikentällä – Vimpeli voiton päähän pesismestaruudesta

Vimpelin Vedon ja Sotkamon Jymyn välisessä finaalisarjassa nähtiin sunnuntaina toistaiseksi tasaisin sekä jännittävin kamppailu.
Vimpeli hallitsi ottelua pitkään ja voitti ensimmäisen jakson, mutta Sotkamo nousi viime hetkillä toisen jakson voittoon.
Voittaja selvisi vasta kotiutuslyöntikilpailussa, jonka ratkaisujuoksun löi isännille Henri Puputti.

Vimpeli johtaa nyt voitoin 2–1, ja ja on yhden voiton päässä toisesta peräkkäisestä Suomen mestaruudesta. Neljäs finaali pelataa Sotkamossa ensi lauantaina.

Hurja trilleri Kouvolassa – Vimpelin Veto loppuotteluun!

Vimpelin Veto puolustaa viime kauden mestaruuttaan syksyn 2017 finaalisarjassa. Vimpeli selvitti tasaisen välieräsarjan Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan otteluvoitoin 3 – 1, kun Kouvolassa tiistaina pelattu neljäs välierä päättyi todellisen jännitysnäytelmän jälkeen vierasvoittoon kotiutuslyöntikilpailussa.
KPL voitti kotiyleisönsä edessä avausjakson vahvalla esityksellä, mutta toinen jakso sen sijaan oli selkeästi Vimpelin hallintaa. Pitkän ja jännittävän illan ratkaisi lopulta Vimpelille kotiutuslyöntikilpailun kolmannella kierroksella Janne Mäkelä.
Pesisfinaaleissa kohtaavat peräti seitsemännen kerran peräkkäin Vimpeli ja Sotkamon Jymy.

Kainuun karhua ei kaadeta – Sotkamon Jymylle seitsemäs peräkkäinen finaalipaikka!

Sotkamon Jymy nähdään Superpesiksen finaaleissa myös tällä kaudella. Jymy kaatoi Joensuun Mailan maanantain 4. välieräottelussa jaksoin 2–0 (6–3, 7–5) ja eteni kultataisteluun voitoin 3–1.

Maanantain ottelu oli juoksurikas. Jymyn sankareina häärivät muun muassa tutut konkarit Jani Komulainen, Roope Korhonen ja Toni Kohonen. JoMan jokerit Juha Niemi ja Aleksi Rautiainen löivät yhteensä seitsemän juoksua.