Superpesis

Superpesis

Kotimaisen huippupalloilun kärkietenijöihin kuuluva miesten Superpesis pysyy tarjonnassamme myös kausina 2016-2017. Pesisjännistystä annostellaan noin kahden suoran ottelulähetyksen viikkotahdilla. Olemme mukana toukokuun avausotteluista aina syyskuun mestaruusjuhliin asti. Lähetykset ovat katsottavissa netistä ja maksu-tv-operaattoreilta tilattavassa Ruutu+-paketissa.

 

Tuore Suomen mestari avasi menestyksen taustoja: ”Mestaruuden myötä sitä kysymystä ei niin hevillä kysytä”

Manse PP teki suomalaista pesäpallohistoriaa voittamalla naisten Superpesiksen mestaruuden 2017. Mestaruus oli Manse PP:lle seurahistorian ensimmäinen, joten myös juhlat olivat sen mukaiset. Joukkueen kapteeni Nina Taipale kävi keskiviikkona Liigastudiossa kertaamassa tunnelmiaan ja avasi sitä, mistä tamperelaisten seurojen menestys johtuu.

Jännittävä finaalitrilleri Saarikentällä – Vimpeli voiton päähän pesismestaruudesta

Vimpelin Vedon ja Sotkamon Jymyn välisessä finaalisarjassa nähtiin sunnuntaina toistaiseksi tasaisin sekä jännittävin kamppailu.
Vimpeli hallitsi ottelua pitkään ja voitti ensimmäisen jakson, mutta Sotkamo nousi viime hetkillä toisen jakson voittoon.
Voittaja selvisi vasta kotiutuslyöntikilpailussa, jonka ratkaisujuoksun löi isännille Henri Puputti.

Vimpeli johtaa nyt voitoin 2–1, ja ja on yhden voiton päässä toisesta peräkkäisestä Suomen mestaruudesta. Neljäs finaali pelataa Sotkamossa ensi lauantaina.