Pappien tekopyhät tyttäret

Pappien tekopyhät tyttäret

Millaista on olla teinityttö perheessä, jossa isä tai molemmat vanhemmat ovat pappeja? Realitysarjassa seurataan kolmen teinitytön elämää pappisperheessä. Millaista on houkutusten täyteinen teinielämä perheen asettamien uskonnollisten paineiden keskellä? Olivia on saanut teini-ikäisenä vauvan, mutta lapsen isästä ei ole täyttä varmuutta. Taylor kaipaa enemmän vapautta ja haaveilee pornotähden urasta. Kolby olisi mielestään valmis jo seurusteluun, mutta perhe on eri mieltä. Amerikkalainen realitysarja. 1. tuotantokausi.

Taylorin roisit kysymykset nostattavat kulmakarvoja seksuaalikasvatuksen tunnilla

Taylor kavereineen osallistuu seurakunnan järjestämälle "siveysluennolle", jolla kerrotaan tirskuvalle nuorisolle, mitä kaikkea ei saa tehdä ennen avioliittoa. Aihepiiri kiinnostaa tiedonjanoista Tayloria, joka esittää kainostelematta erittäin suorasukaisen kysymyksen.

"Olen neitsyt, mutta en siveä!" Taylor linjaa. Mitähän tyttö mahtaa tarkoittaa?

Ex-painija ja saarnamies uhkaa nuorta vävykokelasta väkivallalla!

16-vuotias Kolby on alkanut seurustella, ja nyt tuore poikaystävä tapaa tytön isän ravintolaillallisella. Kyseessä ei ole mikään aivan tavallinen isukki, sillä Nikita "The Russian Nightmare" Koloff on entinen showpainin ammattilainen ja melko jykevä ilmestys.

Kuinka Micah selviää piinapenkistä, johon kuuluu kiusallisia seurusteluun liittyviä kysymyksiä ja jopa ystävällinen tarjous päästä kokeilemaan, miltä muutamat painiotteet mahtaisivat tuntua?

Pappien tekopyhät tyttäret sunnuntaisin kello 20 Livillä.

Onko oudompia kekkereitä nähty? Nyt juhlitaan tyttären siveyslupausta!

17-vuotiaan Taylorin vanhemmat haluavat, että tämä uusii selibaattilupauksensa seremoniassa, jossa isä pujottaa tyttären vasempaan nimettömään "siveyssormuksen".

Taylor kuitenkin vastustaa ajatusta, sillä lupaukseen kuuluu pidättyminen suutelusta ja monesta muusta melko viattomasta puuhasta. Kuinka käy - taipuuko tyttö isänsä tahtoon?

Pappien tekopyhät tyttäret Livillä sunnuntaisin kello 20.

Pastori-isä ei halua päästää tytärtä karkkikierrokselle - yhdistää halloweenin saatananpalvontaan!

On halloween, ja 18-vuotias Olivia aikoo viedä pienen tyttärensä perinteiselle trick or treat -kierrokselle, koska haluaa tämän kokevan halloweenin hauskuuden. Pastori-isä on jyrkästi ajatusta vastaan, sillä hänen mielestään juhlaperinne liittyy paholaiseen ja demoneihin.

"Meidän pitää keskittyä Jumalaan, ei pahuuteen ja pelkoon", isä perustelee. Pitääkö Olivia päänsä?

Pappien tekopyhät tyttäret Livillä sunnuntaisin kello 20.