Mad Cook Show

Seuraavat tv-esitykset

to 27.9. 03.25 Kausi 1 - Jakso 3 - Ihmeelliset dieetit ja trendit
Kausi 1. Jakso 3/9. Ihmeelliset dieetit ja trendit. Hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow: 15 vuotta maailman ruokakulttuureissa matkanneet Riku ja Tunna kutsuvat Suomen kiinnostavimmat ihmiset kieroutuneeseen illallispöytään ja pubivisaan verenmaku suussa. Teemana on maailman himmeimmät dieetit ja trendit. Radio Helsingin päätoimittaja Maria Veitola sekä kehonrakentaja-valmentaja Bull Mentula joutuvat syömään itseään. He ovat fyysisesti toistensa vastakohdat. Kuinka kaksi näin erilaista ihmistä syövät? Kapakkapöytien vakkareina koomikot Tomi Walamies ja Eeva Vekki. Kotimainen ohjelma. (41')
pe 28.9. 02.00 Kausi 1 - Jakso 4 - Ruokapoliittinen täysistunto
Kausi 1. Jakso 4/9. Ruokapoliittinen täysistunto. Hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow: 15 vuotta maailman ruokakulttuureita kiertäneet Riku ja Tunna kutsuvat Suomen kiinnostavimmat ihmiset mielikuvitukselliseen illallispöytään ja pubivisaan verenmaku suussa. Teemana on ruokapolitiikka ja vieraina oppositiojohtajat Päivi Räsänen ja Paavo Arhinmäki. Vieraille tarjotaan helsinkiläistä viemärirottaa ja vastoin kasvatusperiaatteita, jaksossa myös leikitään ruoalla. Kapakkapöytien kanta-asiakkaina koomikot Tomi Walamies ja Eeva Vekki. Kotimainen ohjelma. (42')
ti 2.10. 02.30 Kausi 1 - Jakso 5 - Övereimmät ruokakulttuurit
Kausi 1. Jakso 5/9. Övereimmät ruokakulttuurit. Hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow: 15 vuotta maailman ruokakulttuureita kolunneet Riku ja Tunna kutsuvat Suomen kiinnostavimmat ihmiset yllättävään illallispöytään ja haudanvakavaan pubivisaan. Jakson teemana on maailman ruokakulttuuri ja vieraina kaikkiruokainen rock-legenda ja musakulkuri Sami Yaffa sekä savolais-srilankalainen makkaranystävä, toimittaja Susani Mahadura. Pöytään katetaan kaikkea valaasta city-kaniin. Kapakkapöytien vakiovieraina koomikot Tomi Walamies ja Eeva Vekki. Kotimainen ohjelma. (41')
ke 3.10. 02.30 Kausi 1 - Jakso 6 - Ruualla douppaaminen
Kausi 1. Jakso 6/9. Ruualla douppaaminen. Hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow: 15 vuotta maailman ruokakulttuureita kiertäneet Riku ja Tunna kutsuvat Suomen kiinnostavimmat ihmiset hämmentävään illallispöytään ja puolivakavaan pubivisaan. Jakson teemana safka lääkkeenä, vieraina taistelukone Makwan Makwan Amirkhani ja biohakkeri Teemu Arina. Vieraiden elintoimintoja seurataan lähetyksen ajan, sillä pääruoka on kirjaimellisesti pääruokaa - siis aivoja. Kapakkapöytien kanta-asiakkaina koomikot Tomi Walamies ja Eeva Vekki. Kotimainen ohjelma. (41')
to 4.10. 03.35 Kausi 1 - Jakso 7 - Perinneruokaa - pataan vai kakkoseen?
Kausi 1. Jakso 7/9. Perinneruokaa - pataan vai kakkoseen?. Hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow: 15 vuotta maailman ruokakulttuureissa matkanneet Riku ja Tunna kutsuvat Suomen kiinnostavimmat ihmiset uskomattomaan illallispöytään ja pubivisaan verenmaku suussa. Ohjelman teemana - Patakakkosen hengessä - lähi- ja perinneruoka. Vieraina näyttelijä-käsikirjoittaja Pirjo Heikkilä ja villiyrttimies Sami Tallberg. Teurastaisivatko he oman ravintonsa? Kapakkapöytien kantiksina koomikot Tomi Walamies ja Eeva Vekki. Kotimainen ohjelma. (40')

Mad Cook Show

Rikun ja Tunnan Mad Cook Show on hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow, joka kutsuu Suomen kiinnostavimmat vieraat pöytäänsä syömään, juomaan ja keskustelemaan – Madventuresin taatulla twistillä. Mad Cook Show Nelosella ja Ruudussa keskiviikkoisin klo 21. Kotimainen ohjelma. #madcook

Seuraavat tv-esitykset

to 27.9. 03.25 Kausi 1 - Jakso 3 - Ihmeelliset dieetit ja trendit
Kausi 1. Jakso 3/9. Ihmeelliset dieetit ja trendit. Hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow: 15 vuotta maailman ruokakulttuureissa matkanneet Riku ja Tunna kutsuvat Suomen kiinnostavimmat ihmiset kieroutuneeseen illallispöytään ja pubivisaan verenmaku suussa. Teemana on maailman himmeimmät dieetit ja trendit. Radio Helsingin päätoimittaja Maria Veitola sekä kehonrakentaja-valmentaja Bull Mentula joutuvat syömään itseään. He ovat fyysisesti toistensa vastakohdat. Kuinka kaksi näin erilaista ihmistä syövät? Kapakkapöytien vakkareina koomikot Tomi Walamies ja Eeva Vekki. Kotimainen ohjelma. (41')
pe 28.9. 02.00 Kausi 1 - Jakso 4 - Ruokapoliittinen täysistunto
Kausi 1. Jakso 4/9. Ruokapoliittinen täysistunto. Hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow: 15 vuotta maailman ruokakulttuureita kiertäneet Riku ja Tunna kutsuvat Suomen kiinnostavimmat ihmiset mielikuvitukselliseen illallispöytään ja pubivisaan verenmaku suussa. Teemana on ruokapolitiikka ja vieraina oppositiojohtajat Päivi Räsänen ja Paavo Arhinmäki. Vieraille tarjotaan helsinkiläistä viemärirottaa ja vastoin kasvatusperiaatteita, jaksossa myös leikitään ruoalla. Kapakkapöytien kanta-asiakkaina koomikot Tomi Walamies ja Eeva Vekki. Kotimainen ohjelma. (42')
ti 2.10. 02.30 Kausi 1 - Jakso 5 - Övereimmät ruokakulttuurit
Kausi 1. Jakso 5/9. Övereimmät ruokakulttuurit. Hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow: 15 vuotta maailman ruokakulttuureita kolunneet Riku ja Tunna kutsuvat Suomen kiinnostavimmat ihmiset yllättävään illallispöytään ja haudanvakavaan pubivisaan. Jakson teemana on maailman ruokakulttuuri ja vieraina kaikkiruokainen rock-legenda ja musakulkuri Sami Yaffa sekä savolais-srilankalainen makkaranystävä, toimittaja Susani Mahadura. Pöytään katetaan kaikkea valaasta city-kaniin. Kapakkapöytien vakiovieraina koomikot Tomi Walamies ja Eeva Vekki. Kotimainen ohjelma. (41')
ke 3.10. 02.30 Kausi 1 - Jakso 6 - Ruualla douppaaminen
Kausi 1. Jakso 6/9. Ruualla douppaaminen. Hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow: 15 vuotta maailman ruokakulttuureita kiertäneet Riku ja Tunna kutsuvat Suomen kiinnostavimmat ihmiset hämmentävään illallispöytään ja puolivakavaan pubivisaan. Jakson teemana safka lääkkeenä, vieraina taistelukone Makwan Makwan Amirkhani ja biohakkeri Teemu Arina. Vieraiden elintoimintoja seurataan lähetyksen ajan, sillä pääruoka on kirjaimellisesti pääruokaa - siis aivoja. Kapakkapöytien kanta-asiakkaina koomikot Tomi Walamies ja Eeva Vekki. Kotimainen ohjelma. (41')
to 4.10. 03.35 Kausi 1 - Jakso 7 - Perinneruokaa - pataan vai kakkoseen?
Kausi 1. Jakso 7/9. Perinneruokaa - pataan vai kakkoseen?. Hullujen keittiömestareiden älykäs ja älytön ruokashow: 15 vuotta maailman ruokakulttuureissa matkanneet Riku ja Tunna kutsuvat Suomen kiinnostavimmat ihmiset uskomattomaan illallispöytään ja pubivisaan verenmaku suussa. Ohjelman teemana - Patakakkosen hengessä - lähi- ja perinneruoka. Vieraina näyttelijä-käsikirjoittaja Pirjo Heikkilä ja villiyrttimies Sami Tallberg. Teurastaisivatko he oman ravintonsa? Kapakkapöytien kantiksina koomikot Tomi Walamies ja Eeva Vekki. Kotimainen ohjelma. (40')

Olisitko uskonut? Tämän takia päihtynyt sammaltaa puhuessaan!

Mad Cook Show’n kauden viimeisessä jaksossa ovat vieraina JVG:n Jare ja VilleGalle, jotka kisaavat toisiaan vastaan Eeva Vekin ja Tomi Walamiehen joukkueissa.
Ruokaan liittyy monia uskomuksia ja myyttejä, ja niitä puretaan tässä hyvin omanlaisessaan ruokaohjelmassa.
Illan jaksossa Riku Rantala ja Tunna Milonoff väittävät, ettei päihtyneen sammallus johdu aivoista, vaan kielen puutumisesta. Vieraiden tehtävänä on päättää, onko väite totta vai tarua.
”Onko tullut sammallettua joskus?” Tomi utelee VilleGallelta.
”On tullut, kyllä”, mies myöntää.
Hän on huomannut, etteivät riimit solju muutaman oluen jälkeen, eikä juomia kannata siksi nauttia studiolla.
”Kyllä se on tuo kielen puutuminen”, VilleGalle sanoo varmana.
Riku ja Tunna vahvistavat, että vastaus on aivan oikein.
”Mistä se kokovartalopuudutus sitten johtuu?” Jare ihmettelee.
Mad Cook Show'n viimeinen jakso Nelosella keskiviikkona klo 21! Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook

Heikki Paasonen paljastaa kolme bravuuriaan seksiasennoissa: "Pallokalassa sama kuolemanprosentti kuin siinä ruoassakin"

Tämän viikon Mad Cook Show’ssa vieraina ovat juontaja Heikki Paasonen ja näyttelijä Riku Nieminen.

Jakson aiheena on uusavuttomuus, ja Heikki Paasonen tunnustaa aihepiirin sopivan häneen täydellisesti. Riku Rantala kertoo, että Heikki osaa kuulemma tehdä vain kolmea ruokaa.

”On totta, että mulla on vaan kolme bravuuria, jotka on siis Pekingin ankka, gratinoitu hummeri ja pallokala. Mutta nä itse asiassa ei oo ruokia, nämä on seksiasentoja”, Heikki täsmentää muiden nauraessa vieressä.

”Itse asiassa täs pallokalassa on sama kuolemaprosentti kuin siinä ruoassakin. Jos sitä ei tee oikein, niin se on vaarallista”, Heikki jatkaa vitsailuaan.

Hän muistuttaa, että hänellä on kyseiseen asentoon monen vuoden koulutus.

”Siihen liittyy lähinnä vain paineilma”, Heikki jatkaa tarinointiaan.

Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.

Jyrki Sukula syö sian silmää ilmekään värähtämättä – kritiikkiä saa vain ruoan kypsyysaste

Illan Mad Cook Show’ssa aiheena on ruokahävikki, ja vieraiksi saapuvat kokki Jyrki Sukula ja vloggaaja Veronica Verho.

Jaksossa Jyrki Sukula pääsee maistamaan ruokaa, joka herättää kanssakilpailijoissa ja yleisössä iljetyksen tunteita.

Jyrki ei itse näe, mitä hän nauttii ruoaksi, vaan hänen pitää mutustella sitä silmät sidottuina. Hän pohtii, että ruoka saattaisi olla kateenkorvaa tai aivoja.

”Onpa sitkeetä. Hyvän makusta. Onks tä silmä? Ei tä silmä oo?” hän kommentoi ilmekään värähtämättä, pureskellessaan sian silmää.

”Eikä tä oo minkään per****reikäkään?” Jyrki ihmettelee hänelle tuttuun ronskiin tapaan.

Hän valittelee, ettei saa hampaillaan rikki sitkeää ruokaa. Moni olisi tässä vaiheessa jo luovuttanut sitkeän ja epämiellyttävän ruokalajin kanssa, mutta Jyrkin ainoa kritiikki osuu Mad Cook Show’n kokki Jenni Tuomiselle

”Ei tätä pysty syömään. Huonosti kypsennetty”, hän tilittää.

Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.

Syntinen ranskalaisriitti saa Sampo Kaulasen voimaan pahoin – Tunna: ”Kaikki hyvin?”

Illan Mad Cook Show’ssa teemana on uskonto ja ruoka. Vieraiksi saapuvat Helsingin piispa Teemu Laajasalo ja kyläkauppias Sampo Kaulanen.

Illan päätteeksi vieraille tarjoillaan syntistä ranskalaista ruokaa, ortolan lintua eli peltosirkkua. Tämä ruokalaji syödään kokonaisena. Mukana ovat niin luut kuin linnun pääkin.

Tämän ruokalajin syömiseen kuuluu se, että ruokaa nauttiessaan päässä pidetään huppua.

– Kyseessä on hyvin synnillisenä pidetty herkku. Ja miksi siellä on nämä huput päällä? Perinteisesti huppu on taiteltu pään päälle siksi, ettei jumala näkisi tätä hirvittävää ahneutta ja julmuutta, mikä tähän ateriaan sisältyy, Riku Rantala kertoo.

Sampo empii hieman ennen kuin hän työntää linnun kokonaisena suuhunsa. Riku ehtii juuri aloittaa kertomuksen tämän rituaalin historiasta, kun Sampon hupun alta alkaa kuulua yökkäilyä.

– Noniin, Kaulasella alkaa potkaisemaan, Riku huomaa.

– Jäikö oikeesti kurkkuun jotain? Kaikki hyvin? Tunna huolestuu.

Pahoinvointi vie pian vallan ja Sampo nappaa ämpärin kouraansa ja häviää pöydän alle.

Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.

Mad Cook Show kumoaa yhden tunnetuimmista laihdutusohjeista: "Ei ole merkitystä, mihin aikaan syöt"

Tämän viikon Mad Cook Show’ssa vieraina nähdään kansanedustaja Kike Elomaa ja ex-jääkiekkoilija Jere Karalahti.

Jaksossa heiltä tiedustellaan muun muassa sitä, onko totta, että myöhään illalla syöminen lihottaa eniten?

– Mä en oo seitsemään vuoteen syönyt yhtään ateriaa, kunnon ateriaa, eduskunnassa päivällä, Kike Elomaa kertoo jaksossa.

Tämä herättää suurta ihmetystä muissa studiossa olevissa.

– Mä syön aina kuuden jälkeen pääateriani ja olen tehnyt sitä koko ikäni, joten jos Tunna tuo Oxfordin paperit, että tämä on tieteellisesti todettu, että näin on, niin en usko sitä, hän jatkaa.

– Joskus keikkailun jälkeen laitoin perunakattilan päälle kolmelta neljältä yöllä, Kike kertoo.

Panelistit toteavat, ettei illalla syöminen välttämättä ole kaikkein terveellisintä, mutta heidän mielestään ratkaisevinta painonhallinnassa on kuitenkin se, paljonko on syönyt koko päivän aikana.

Jere Karalahti esimerkiksi on tottunut jääkiekkoilijana siihen, että välillä syödään myös myöhään illalla, koska energiaa tarvitaan pelien ja treenien jälkeen.

– Tarua! kuuluukin kilpailijoiden yhteinen vastaus.

– Sillä, mihin aikaan syöt, ei ole niin paljon merkitystä kuin sillä, mitä ja kuinka paljon syö, Tunna Milonoff perustelee.

Seuraa ohjelmaa Facebookissa: @madventures.tv, Instagramissa: @madventuresofficial ja twiittaa: #madcook.