Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1 on uusi ja näyttävä koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Elina Kottonen ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Kuka vie lopuksi rahapotin?

41 uutta julkaisua

Ilmoittaudu mukaan Kaikki vastaan 1 -livelähetysten studioyleisöön!

Kaikki vastaan 1 on koko perheen viihdeohjelma, jossa yksi studiopelaaja kilpailee koko Suomea vastaan yllättävissä tehtävissä. Katsojien on myös mahdollista osallistua peliin puhelimillaan ja erityisesti studioyleisöltä toivomme peli-intoa, sillä kuka tahansa voi voittaa tuhansia euroja! Pelaamiseen voivat osallistua kaikki katsojat älypuhelimillaan, mutta voittaakseen rahapotin pelaajan täytyy olla 15-vuotias.

Temppujentäyteistä ohjelmaa juontaa Anni Hautala, ja hullunkurisia kysymyksiä testaa käytännössä Janne Kataja uuden juontajaparinsa kanssa.

Haemme nyt ihmisiä ohjelman liveyleisöön. Kerää siis kasaan leppoisa porukka ja tule viettämään hauskaa sunnuntai-iltaa vauhdikkaan viihdeohjelman parissa!

Kaikki vastaan 1 lähetetään sunnuntaisin suorana Helsingin Ilmalassa sijaitsevilta studioilta kello 20 alkaen, ja yleisön tulee olla paikalla kello 18.30. Ikäraja yleisölle on 12 vuotta. Huomioithan, että alle 18-vuotiaat pääsevät yleisöön vain täysi-ikäisen huoltajan seurassa.

Ilmoittaudu mukaan yleisöön lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kaikkivastaan1@banijay.fi. Laitathan viestiin nimesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, sekä yleisöön tulevien määrän, iät ja tietysti toivomasi lähetyspäivän. Tarkemmat ohjeistukset saat vahvistusviestissä!

Kaikki vastaan 1 suorat lähetykset sunnuntaisin:

3.9.
10.9.
17.9.
24.9.
1.10.
8.10.
15.10.
22.10.
29.10.
5.11.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimithan ripeästi! Tervetuloa viihtymään hullunkuristen kysymysten ja jännittävien tehtävien äärellä!

Kuka täyttää ystäväkirjan viimeisenä? No tietenkin Jaanu!

Kaikki vastaan 1 -ohjelman toisella kaudella sometiimin repussa kulki ystäväkirja, jota täytettiin aina sunnuntaisin. Kirjaan kertyi merkintöjä esimerkiksi Arttu Wiskarilta, Niina Lahtiselta, Arman Alizadilta, Roni Backilta, Heikki Paasoselta ja Juuso Mäkilähteeltä.

Viimeisenä livesunnuntaina sometoimittaja Tuukka "Tukeshow" Ritokoski ojensi kirjan Jan-Aslak "Jaanu" Leinolle, joka toimii Kaikki vastaan 1 -show'n ohjaajana. Jaanu on auttanut ja viihdyttänyt sometiimiä syksyn mittaan, muun muassa soittamalla flyygeliä viereisessä huoneessa.

Kiitos, Jaanu! Nähdään... Milloin me nähdään?!

Anni Hautala hurmasi Kaikki vastaan 1 -livelähetyksissä – katso kaikki Annin upeat lookit!

Kaikki vastaan 1:n toinen tuotantokausi on nyt paketissa – kymmenenä sunnuntaina nähtyä visailuohjelmaa on hostannut ansiokkaasti upea Anni Hautala. Annin päällä on nähty kotimaista huippumuotia – katso videolta kuinka toinen toistaan upeampi look on luotu!

Makeup&hair: Eevis Liedes
Style: Vesa Silver

Kiitos Hálo, VEJITS, Marimekko, ANDIATA, Katri Niskanen & Chanel.

Tuukka herkistyi Kaikki vastaan 1 -kauden päättymisestä: “Mulla loppuu duunit, ymmärrättekö!”

Kaikki vastaan 1 -työryhmä kokoontui valmistelemaan toisen tuotantokauden viimeistä jaksoa Pasilan studioille – Tuukka Ritokoski herkistyi muistelemaan kuluneen kauden kohokohtia. Rakkaiden tv-töiden loppuminen otti Tuukkaa koville ja hän kaipasi kollegoiltaan hieman hellyyttä. Mitä nyt sitten tämän jälkeen? Oisko sulla Tukelle töitä?

Katso kauden viimeinen jakso klo 20 Neloselta!