Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1

Kaikki vastaan 1 on uusi ja näyttävä koko perheen liveshow, jossa yksi studiokilpailija pelaa koko Suomea vastaan hauskoissa, erikoisissa ja hulvattomissa kysymyksissä. Anni Hautalan juontamassa suorassa lähetyksessä studiokilpailija saa ratkottavakseen hullunkurisia pulmia, joihin ei todellakaan löydy vastausta Googlesta. Sara Forsberg ja Janne Kataja testaavat pulmat käytännössä, ja kansa osallistuu peliin kännyköillään. Kuka vie lopuksi rahapotin?

Kaikki vastaan 1 -ohjelman suosittu pelisovellus palkittiin!

Banijayn formaattiin perustuva ja Nelosella esitettävä Kaikki vastaan 1 -ohjelman sovellus on voittanut palkinnon parhaana ajanvietepalveluna Suomen Paras Mobiilipalvelu 2017 -kilpailussa.

Nelosen suosittu koko perheen ohjelma Kaikki vastaan 1:n sovellus sai osakseen mainetta ja kunniaa, kun ohjelman sovellus palkittiin parhaana ajanvietepalveluna. Parhaat suomalaiset mobiilipalvelut palkittiin Porin SuomiAreena-tapahtumassa 11. heinäkuuta.

Kaikki vastaan 1 -sovellus mahdollisti keväällä katsojan osallistumisen kotisohvaltaan ohjelman live-lähetyksiin. Raadin mielestä sovellus edustaa helppokäyttöistä ja ison katsojajoukon reaaliaikaisesti osallistavaa interaktiivisuutta, joka on jatkossakin yksi perinteisen television voimatekijöitä.

Banijayn tuottama Kaikki vastaan 1 nousi kevään aikana etenkin nuorten ja perheiden suosikiksi, ja ohjelma voitti näissä kohderyhmissä tiukan katsojakilpailun koko kevään ajan. Ohjelman palkittua kotipelaamisen mahdollistavaa sovellusta ladattiin lähes 400 000 kappaletta, ja aktiivisia pelikertoja kerääntyi lähes 1,3 miljoonaa.

Raati perusteli voittajavalintaa näin: TV-toimijoiden suurin vahvuus erilaisiin streaming-palveluihin verrattuna on reaaliaikaisuus. Kaikki vastaan 1 -palvelu edustaa helppokäyttöistä interaktiivisuutta, joka hyödyntää uudella tavalla live-lähetyksen mahdollisuuksia. 

Valtakunnallisessa kilpailussa oli kahdeksan sarjaa, joita ajanvietteen lisäksi olivat tekoäly, terveys ja hyvinvointi, hyöty ja asiointi, pieni ja iso yhdessä, IoT/ Teollinen internet, Android-palvelu sekä Global Potential.

Kilpailu toteutettiin yhteistyössä Digital Forum Finland ry:n, Ohjelmistoyrittäjät ry:n ja useiden elinkeinoelämän toimijoiden kesken. Kilpailun tuomariston puheenjohtajana toimi liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner.

Suosittu Kaikki vastaan 1 jatkuu Nelosella syksyllä!

Uskallatko kisata koko Suomea vastaan? Hae mukaan uudelle Kaikki vastaan 1 -kaudelle!

Oletko kilpailuhenkinen ja hauska tyyppi, joka uskoo pystyvänsä voittamaan koko Suomen?

Hae mukaan Kaikki vastaan 1 -ohjelman kilpailijaksi ja saatat poistua suorasta lähetyksestä tuhansia euroja sekä mahtavia kokemuksia rikkaampana!

Kaikki vastaan 1 jatkuu syksyllä uusin jaksoin ja haemme nyt rohkeita kilpailijoita osoittamaan uskomattoman päättelykykynsä! Kilpailija kisaa studiossa koko Suomea vastaan ja lähemmäs oikeaa vastausta osunut voittaa. Jos olet nokkelampi kuin naapurisi ja haluat päästä mukaan huippusuositun ohjelman tekoon, niin tässä voi olla sinun mahdollisuutesi!

Kaikki vastaan 1 on Anni Hautalan juontama viihteellinen koko perheen live-show, jossa nähdään uskomattomia ja hauskoja temppuja sekä jaetaan tuhansia euroja.

Ohjelmaan voivat hakea kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Suorat lähetykset kuvataan Helsingissä syksyllä 2017.

Kilpailijahaku on nyt käynnissä ja hakemusten perusteella kutsumme parhaat tyypit haastatteluun elokuun alussa. Yleisöhaku kuvauksiin käynnistyy elokuussa. 

Toimi siis nopeasti ja hae mukaan! 

Lähettämällä lomakkeen vakuutat antamasi tiedot oikeiksi.

Avaa lomake tästä!

Aamulypsäjät jatkavat syksyllä huippusuosittuja tietovisailujaan – näin poseeraavat Anni Hautala ja Jaajo Linnonmaa!

Kaikki vastaan 1:n Anni Hautala ja Haluatko Miljonääriksi? -ohjelman Jaajo Linnonmaa jatkavat tietovisailujaan ensi syksynä uusilla kausilla Nelosella. Arkiaamuisin kaksikko ihastuttaa Suomen kansaa Radio Suomipopin Aamulypsyssä, joten he ovat kollegoja jo useamman vuoden ajalta. Työskentely televisiossa on tuonut mukanaan kameran edessä työskentelemisen, puunaamisen, pukeutumisen ja poseeraamiseen – Kaikki vastaan 1:stä ja Aamulypsystä tuttu Tuukka Ritokoski kävi katsomassa, kuinka rautaisella ammattitaidolla kaksikko suoriutuu tv-ohjelmiensa promokuvauksista!

Annin supersyksy Idolsin ja Kaikki vastaan 1:n juontajana: "Ei tarvii miettiä, mitä syksyllä tekee"

Kaikki vastaan 1 nousi kevään aikana etenkin nuorten ja perheiden suosikiksi, ja ohjelma voitti näissä kohderyhmissä tiukan katsojakilpailun koko kevään ajan. Lisäksi ohjelman kotipelaamisen mahdollistavaa applikaatiota ladattiin ällistyttävät lähes 400 000 kappaletta ja aktiivisia pelikertoja kerääntyi lähes 1,3 miljoonaa. Ohjelma nähdään Nelosella taas syyskuussa! Syyskaudella ohjelma uudistuu hieman, sillä Janne Katajan rinnalla on uusi temppumestari. Sara Forsbergia ei nähdä enää remmissä, mutta meininki ei hidastu tulevaisuudessakaan. Ohjelman uudesta temppumestarista tiedotetaan lisää elokuussa.

Ohjelman juontaa jälleen Anni Hautala, joka nähdään ensi syksynä tärkeässä tehtävässä peräti kahdessa isossa tv-ohjelmassa. Hän juontaa Kaikki vastaan 1:n lisäksi legendaarista Idolsia. Hautala on innoissaan molemmista pesteistä.

"Tuskin maltan odottaa, mitä uusia temppuja on keksitty uuteen kauteen", hän hehkuttaa Kaikki vastaan 1 -ohjelmaa.

Vaikka työtä on paljon ja Hautala jatkaa myös suositun Aamulypsy-ohjelman juontajana, nainen ei stressaa.

"Tämä onnistuu nerokkaan aikataulutuksen avulla, ei mene kuvauksia päällekkäin. Ihan ookoo rauhallinen se syksy on, vaikka ei kuulosta siltä."

Kaikki vastaan 1 ja Idols Suomi syksyllä 2017 Nelosella!

Tuukka virpoo viimeisen jakson kunniaksi – Kaikki vastaan 1 -työryhmällä menee tunteisiin

Kauden viimeinen jakso Kaikki vastaan 1:stä alkaa aivan pian – Tuukka päätti juhlistaa palmusunnuntain tunnelmia virpomalla lähetykseen valmistautuvalle työryhmälle tuoretta ja tervettä tulevaa vuotta. Kaikki ei ollut tästä kuitenkaan ihan yhtä fiiliksissä kuin Tuukka itse.

Kaikki vastaan 1 tänään Nelosella klo 20 – vielä ehdit pelata mukana!