Junior MasterChef Suomi

Seuraavat tv-esitykset

pe 20.10. 17.55 Kausi 3 - Jakso 7 - Maistuisiko makkara?
Kausi 3. Jakso 7/10. Maistuisiko makkara?. Mitä tehdä lihasta ja kuinka käyttää hyväkseen ruhon eri osat? Master classin aikana kynät sauhuavat, sillä muistiinpanoista saattaa olla hyötyä päätehtävässä. Juniorit valmistavat pareittain makkara-annoksen. Kotimainen ruokareality. (42')
la 21.10. 17.00 Kausi 3 - Jakso 7 - Maistuisiko makkara?
Kausi 3. Jakso 7/10. Maistuisiko makkara?. Mitä tehdä lihasta ja kuinka käyttää hyväkseen ruhon eri osat? Master classin aikana kynät sauhuavat, sillä muistiinpanoista saattaa olla hyötyä päätehtävässä. Juniorit valmistavat pareittain makkara-annoksen. Kotimainen ruokareality. (42')
su 22.10. 09.00 Kausi 3 - Jakso 7 - Maistuisiko makkara?
Kausi 3. Jakso 7/10. Maistuisiko makkara?. Mitä tehdä lihasta ja kuinka käyttää hyväkseen ruhon eri osat? Master classin aikana kynät sauhuavat, sillä muistiinpanoista saattaa olla hyötyä päätehtävässä. Juniorit valmistavat pareittain makkara-annoksen. Kotimainen ruokareality. (42')
ma 23.10. 09.00 Kausi 3 - Jakso 7 - Maistuisiko makkara?
Kausi 3. Jakso 7/10. Maistuisiko makkara?. Mitä tehdä lihasta ja kuinka käyttää hyväkseen ruhon eri osat? Master classin aikana kynät sauhuavat, sillä muistiinpanoista saattaa olla hyötyä päätehtävässä. Juniorit valmistavat pareittain makkara-annoksen. Kotimainen ruokareality. (42')
ti 24.10. 20.00 Kausi 3 - Jakso 8 - Kasviksia ja kauniita annoksia
Kausi 3. Jakso 8/10. Kasviksia ja kauniita annoksia. Päivä alkaa Saran oppitunnilla. Hän neuvoo junioreille, kuinka annokseen luodaan se viimeinen silaus. Päivän haastetehtävä on valmistaa toisinto Kari Aihisen annoksesta. Keittiössä on jännittynyt tunnelma, sillä kilpailun loppu häämöttää ja kaksi kilpailijaa putoaa. Kotimainen ruokareality. (42')

Junior MasterChef Suomi

Lasten jännittävä kokkikilpailu Junior MasterChef Suomi on täällä taas! Kutkuttavan viihdyttävää realityä sekä vedet kielelle herauttavaa kokkausta nerokkaasti yhdistelevässä ohjelmassa nähdään uudistunut huippukokkien tuomaristo, johon kuuluvat Tomi Björck, Sara La Fountain sekä Henri Alén. Kotimainen ruokareality.

Seuraavat tv-esitykset

pe 20.10. 17.55 Kausi 3 - Jakso 7 - Maistuisiko makkara?
Kausi 3. Jakso 7/10. Maistuisiko makkara?. Mitä tehdä lihasta ja kuinka käyttää hyväkseen ruhon eri osat? Master classin aikana kynät sauhuavat, sillä muistiinpanoista saattaa olla hyötyä päätehtävässä. Juniorit valmistavat pareittain makkara-annoksen. Kotimainen ruokareality. (42')
la 21.10. 17.00 Kausi 3 - Jakso 7 - Maistuisiko makkara?
Kausi 3. Jakso 7/10. Maistuisiko makkara?. Mitä tehdä lihasta ja kuinka käyttää hyväkseen ruhon eri osat? Master classin aikana kynät sauhuavat, sillä muistiinpanoista saattaa olla hyötyä päätehtävässä. Juniorit valmistavat pareittain makkara-annoksen. Kotimainen ruokareality. (42')
su 22.10. 09.00 Kausi 3 - Jakso 7 - Maistuisiko makkara?
Kausi 3. Jakso 7/10. Maistuisiko makkara?. Mitä tehdä lihasta ja kuinka käyttää hyväkseen ruhon eri osat? Master classin aikana kynät sauhuavat, sillä muistiinpanoista saattaa olla hyötyä päätehtävässä. Juniorit valmistavat pareittain makkara-annoksen. Kotimainen ruokareality. (42')
ma 23.10. 09.00 Kausi 3 - Jakso 7 - Maistuisiko makkara?
Kausi 3. Jakso 7/10. Maistuisiko makkara?. Mitä tehdä lihasta ja kuinka käyttää hyväkseen ruhon eri osat? Master classin aikana kynät sauhuavat, sillä muistiinpanoista saattaa olla hyötyä päätehtävässä. Juniorit valmistavat pareittain makkara-annoksen. Kotimainen ruokareality. (42')
ti 24.10. 20.00 Kausi 3 - Jakso 8 - Kasviksia ja kauniita annoksia
Kausi 3. Jakso 8/10. Kasviksia ja kauniita annoksia. Päivä alkaa Saran oppitunnilla. Hän neuvoo junioreille, kuinka annokseen luodaan se viimeinen silaus. Päivän haastetehtävä on valmistaa toisinto Kari Aihisen annoksesta. Keittiössä on jännittynyt tunnelma, sillä kilpailun loppu häämöttää ja kaksi kilpailijaa putoaa. Kotimainen ruokareality. (42')

Tiesitkö tämän makkaranvalmistuksesta? – Suolet ällöttävät juniorikokkeja

MasterClass-tunnilla juniorikokit saavat tietoa eri lihoista ja makkaran valmistuksesta. Tomi ja Henri esittelevät junioreille suolet, joihin makkaran sisältö pursutetaan.

”Mä en kyllä ehkä syö enää makkaroita”, Sara huudahtaa.

Myös muiden kasvot vääntyvät inhoilmeeseen.

Miten juniorikokit selviävät makkaran valmistuksesta? Junior MasterChef Suomi tiistaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa ja Instagramissa @masterchefsuomi.

Teurastettu jänis järkyttää juniorikokkeja – ”Mulla meinasi tulla itku”

Tällä viikolla Junior MasterChefissa juniorikokit saavat tietoa eri eläinten lihoista ja niiden osista. Porsas ja nauta ovat kaikille tuttuja lihatiskiltä sekä ruuanlaitosta. Jänis on puolestaan monille vieraampi liha ja varsinkin sen näkeminen kokonaisena teurastettuna järkyttää.

”Kävi sääliksi. En ole koskaan maistanut enkä kokannut kania”, Hilla toteaa.

Topias puolestaan järkyttyy tajutessaan, että edessä onkin kokonainen jänis.

”Mä ensin luulin, että se on sen pupun jalka. Mulla meinas tulla itku, kun mä tajusin, että se on kokonainen pupu. Sillä oli silmäripsetkin jäljellä!” Topias selittää kauhuissaan.

Junior MasterChef Suomi tiistaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa ja Instagramissa @masterchefsuomi.

Vadelmaveneitä, vaniljafudgea ja lakua – mutta mitä karkeista saa kokattua?

Juniorikokit saavat tällä viikolla makoisan haasteen. Kaikki pitävät karkeista, mutta niistä ei ole helppoa valmistaa ruoka-annoksia. Kupujen alta paljastuu erilaisia tuttuja ja vähemmän tuttuja karkkeja. Vadelmaveneet ja vaniljafudge ovat monien suosikkeja, mutta esimerkiksi banaanirakeet ja sitruuna-lime-puolikkaat aiheuttavat hämmennystä.

Otto paljastaa, että inhoaa banaanirakeita ja Hilla puolestaan epäilee sitruuna-lime-karkkien mahdollisuuksia kokkailuun. Topiaksen saama vaniljafudge aiheuttaa puolestaan kateutta muissa juniorikokeissa.

Mutta mitä karkeista voi valmistaa? Junior MasterChef Suomi tiistaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa ja Instagramissa @masterchefsuomi.

Omenapiirakkaa, pizzaa ja lihapullia.. Tuomareiden lapsuudenruuat yllättävät juniorikokit!

Tällä viikolla Junior MasterChefissa tutustutaan tuomareiden lapsuuden lempiruokiin. Ruokakulttuuri on muuttunut Suomessa paljon kansainvälisempään suuntaan. Esimerkiksi Junior MasterChef –kilpailijat ovat tottuneet syömään sushia ja se on heille arkipäivää.

Tomi kertoo lapsuuden lempiruokansa olevan lihapullat ja perunamuusi.

”Hähää, ette ois uskonut!” Tomi kommentoi yllättyneitä kasvoja.

Saran herkku lapsena oli puolestaan pizza ja Henrissä lämpimiä muistoja herättää omenapiirakka.

Miten tuomareiden lapsuuden lempiruuat liittyvät päivän tehtävään?
Junior MasterChef Suomi tiistaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa ja Instagramissa @masterchefsuomi.

Kakkujen maistelutehtävä osoittautuu yllättävän haastavaksi: “Tää on vaikee!”

Neljännessä Junior MasterChef -jaksossa juniorikokit pääsevät makeisiin tunnelmiin. Heille tarjotaan viittätoista upeaa kakkua, joista kustakin pitäisi tunnistaa yksi päämaku. Tehtävä osoittautuu yllättävän vaikeaksi, sillä yhdessä kakussa on paljon makuja.

Akseli kertoo, ettei hän ole suuri kakkujen fani, mutta nämä kakut suorastaan sulivat suuhun.

“Kaikki kakut maistu tosi erilaisilta. Joissain oli vähän kirpeämpiä makuja, joissain oli makeampia makuja ja jotkut oli siltä väliltä. Mutta kaikki maut oli tosi hyviä”, Fanny analysoi.

”Tää on vaikee!” Akseli tuskailee.

Miten kilpailijat selviävät maistelutehtävästä? Junior MasterChef Suomi tiistaisin kello 20 Nelosella ja Ruudussa. Seuraa ohjelmaa Facebookissa ja Instagramissa @masterchefsuomi.